Isplatio je najveću božićnicu u Hrvatskoj, a Hrvati su umjesto njega izabrali Stipu Mesića

Datum objave: 25.12.2018   Broj čitanja: 1075
Djelatnici tvrtke EcoCortec ovu će godinu sigurno dugo pamtiti. Isplaćena im je božićnica u maksimalnom dopuštenom koji je odobrila Vlada RH u iznosu od 7500 kuna. Iznos je to koji je sigurno razveselio radnike ove tvrtke u Belom Manastiru.
Isplatio je najveću božićnicu u Hrvatskoj, a Hrvati su umjesto njega izabrali Stipu Mesića

 

- Pričalo se o isplati božićnice, ali da će biti isplaćeno 7500 kuna, nisam ni sanjao - istaknuo je jedan od radnika EcoCorteca nakon prigodne svečanosti u tvornici za Glas Slavonije. Inače, vlasnik EcoCorteca je bivši predsjednički kandidat Boris Mikšić, nije mogao doći na proslavu pa je radnicima uputio pismo u kojemu stoji kako mu je drago što je u mogućnosti darovati božićnicu do maksimalno dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada RH.

 

- To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate - istaknuo je Mikšić podsjetivši kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru, dokazavši isplativost ulaganja u Baranju. Naglasio je kako je ponosan na ulaganje u greenfield investiciju, donoseći tako posao i prosperitet u Beli Manastir, kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta.

 

Inače, Hrvatska je umjesto ovog uspješnog gospodarstvenika mogla izabrati za predsjednika da njezinim žiteljima jednom nije bio draži Stipe Mesić, a drugi put Ivo Josipović koji o gospodarstvu pojma nemaju jer nisu naučili zarađivati novce na taj način.

 

Večernji list

Isplatio je najveću božićnicu u Hrvatskoj, a Hrvati su umjesto njega izabrali Stipu Mesića
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio