Zabranili mu igrati memorijalni turnir jer navija za Dinamo

Datum objave: 30.12.2018   Broj čitanja: 258
Bizaran slučaj dogodio se na XIV. Memorijalnom malonogometnom turniru Pere Brešan – Jeva koji se odigrava u školskoj dvorani u Trogiru u organizaciji kluba navijača Torcide Trogir.
Zabranili mu igrati memorijalni turnir jer navija za Dinamo

 

Naime, pred četvrtfinalnu utakmicu turnira kaštelanski futsal klub „Bonito“ saznao je od organizatora da im jedan njihov igrač ne smije nastupiti iz razloga jer u privatnom životu navija za Dinamo. Da bizarnost bude veća, isti igrač uredno je nastupio u prve dvije utakmice, dok mu za treću nije bilo 'mjesta' jer organizatori, kako kažu, prije „nisu znali“ za to.

 

Kad su se članovi kluba „Bonito“ pozvali na pravilnik, rečeno im je da u pravilniku to pravilo ne postoji već da je riječ o 'nepisanom pravilu'. U međuvremenu je sporni igrač dobio nekoliko verbalnih prijetnji od nekolicine sa tribina, premda ni u kojem kontekstu za vrijeme turnira nije isticao 'svoj ljubljeni klub'.

 

Igrači Bonita potom su odlučili započeti utakmicu, koju su trebali odigrati protiv ekipe Putne, da bi nakon početnog sučevog zvižduka protestno mirno stajali na terenu te nakon prve minute otišli u svlačionicu.

 

Iako nije riječ o turniru velikog igračkog, momčadskog i organizacijskog kapaciteta, doista je bizarno da se na bilo kakvom memorijalnom turniru umjesto promicanja sporta u prvi plan stavi nešto što je – najblaže rečeno - nesportsko.

 

Kastela.org

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio