POSUŠJE: Na božićnom sajmu prikupljeno 9103,86 KM

Datum objave: 31.12.2018   Broj čitanja: 169
Nakon što su se slegli dojmovi oko božićnog sajma u Posušju, možemo reći da Božić u našem gradu nikad ljepši nije bio.
POSUŠJE: Na božićnom sajmu prikupljeno 9103,86 KM

 

Po prvi put program je trajao četiri dana, bio je humanitarnog karaktera. Novac se skupljao u donatorskim kutijama, u koje su stavljani prilozi od prodaje bakalara, kuhanog vina, tombole, te dio prihoda privatnih izlagača. Ukupno je prikupljeno 9103, 86KM.

 

Ovaj novac bit će doniran Centru za socijalnu skrb u Posušju, koji će ga usmjeriti najpotrebitijima u našoj općini.

 

Posušje je još jedno pokazalo kako ima veliko srce, kako želi da svi sugrađani ove blagdane provedu u blagostanju, miru i s osmjehom na licu.Posjećenost je bila iznad svih očekivanja organizatora, na sajmu se zabavljalo uz pjesmu i ples.

 

Posebno moramo istaknuti žive jaslice koje su nam dočarale vrijeme i mjesto kada se rodio Isus. Toliko zajedništva i topline osjetili su sigurno svi posjetitelji manifestacije, koji su bez obzira na hladnoću koja je štipala za obraze na Trgu hrvatskih branitelja provodili sate i sate pripremajući se za najradosniji kršćanski blagdan.

 

Vjerujemo kako ćemo se dogodine družiti na istom mjestu s još više posjetitelja i izlagača, koji će zasigurno opet nekome donijeti osmijeh na lice.

 

Humanitarnoj akciji u sklopu ove manifestacije priključili su se i pojedini ugostiteljski objekti koji su svojim aktivnostima ukupili nešto manje od 2000 KM.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio