Hoće li Miro Ćorić podnijeti ostavku na čelu Nadzornog odbora Lutrije BiH?

Datum objave: 31.12.2018   Broj čitanja: 420
Lutrija Bosne i Hercegovine ima Nadzorni odbor, kao organ upravljanja koji je imenovala Vlada Federacije Bosne i Hercegovine. Predsjednik Nadzornog odbora Lutrije BiH je Miroslav Ćorić.
Hoće li Miro Ćorić podnijeti ostavku na čelu Nadzornog odbora Lutrije BiH?

 

Ovih dana oglasi Lutrije BiH su na svim sarajevskim medijima koji se bore protiv jednakopravnosti hrvatskog naroda u BiH i kojima nije u interesu da hrvatski narod izabere svoje predstavnike.

 

Miroslav Miro Ćorić velika je enigma hrvatskog naroda u BiH. Kada se spominju ključne pozicije Hrvata, Ćorić uvijek dobro prođe. Predstavnik je Končara u BiH pa sve i da nema odbora u koje ga se postavlja mogao bi dobro živjeti. Međutim, iako se među njegovim prijateljima i poznanicima priča da se radi o borcu za jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH, protiv majorizacije Hrvata javno rijetko će ustati, reći koju riječ, a vidljivo je, rijetko će i pomoći onima koji se bore za jednakopravnost Hrvata u ovoj zemlji.

 

Naravno, postoji mogućnost da Ćorić nešto radi u pozadini i da zbog Končara ne smije javno reagirati, međutim jedina pozadina koja je vidljiva ovih dana je da Lutrija Mire Ćorića financira Klix, Radiosarajevo i slične medije koji rade na sustavnoj marginalizaciji i majorizaciji bosanskohercegovačkih Hrvata.

 

Nemamo ništa protiv, ljudi se bore za koru kruha, ali preko leđa hrvatskog naroda, još da ih sustavno financira onaj koji se među prijateljima predstavlja kao borac za jednakopravnost Hrvata u BiH, e to je već previše.

 

Miroslav Ćorić trebao bi se izjasniti oko činjenice da se novci iz Lutrije dijele političkom Sarajevu, onom koje želi uništiti Hrvate, a ako već ne može ništa promijeniti neka podnese ostavku. Može se živjeti i samo od predstavništva Končara u BiH.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio