Siromašna starica Ivina susjeda: Ivo mi je u vratima ostavio 500 kuna

Datum objave: 03.01.2019   Broj čitanja: 1092
Nikad neću zaboraviti, bilo je to oko Božića. Otvorila sam vrata i na pod je ispao nekakav smotani papirić. Odmotala sam ga i vidjela da je novčanica od 500 kuna. Ivo mi je to ostavio u vratima, suznih očiju govori Elizabeta Lupinski (77), susjeda pokojnoga glumca Ive Gregurevića (66).
Siromašna starica Ivina susjeda: Ivo mi je u vratima ostavio 500 kuna

 

Vijest o njegovoj iznenadnoj smrti zatekla je i rastužila sve stanare Buconjićeve ulice u Zagrebu, gdje je stanovao dvadesetak godina. Posebno je to potreslo njegovu prvu susjedu Elizabetu, čiji je stan preko puta Gregurevićeva.

 

Posljednji put vidjela ga je prošlog tjedna, ne zna točno kojeg dana, jer ga je vidjela samo u prolazu. Uvijek bi joj poklonio osmijeh te je pozdravio.

 

- Kasnije sam ga vidjela još jedan dan. Nosio je pune vreće voća i svega. Bilo je to ujutro, negdje prije Nove godine. Valjda si je nosio kući malo ‘meze’ - govori ova skromna umirovljenica, kojoj su preminuli suprug i kćer te ima samo unuku. Živi od hrane iz pučke kuhinje tako da joj je bilo kakva pomoć uvijek dobrodošla, a Ivo je pokazao svoje veliko srce.

 

Grude.com/24sata

Siromašna starica Ivina susjeda: Ivo mi je u vratima ostavio 500 kuna
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio