Vedran Mlikota: U meni je more emocija, još nisam shvatio da je ovo istina

Datum objave: 03.01.2019   Broj čitanja: 519
Bili smo izvrsni prijatelji. Kad neko druženje dugo traje, onda znači da vrijedi. Naše je trajalo 25 godina, ali trebalo je i dulje. Prerano me napustio, tužno je rekao glumac Vedran Mlikota (49).
Vedran Mlikota: U meni je more emocija, još nisam shvatio da je ovo istina

 

Da mu je netko rekao da će Silvestrovo biti posljednji put kad će sresti prijatelja Gregurevića, istaknuo je, pomislio bi da se šali.

 

- Pa ipak smo to Ivo i ja, ne može proći dugo, a da nas dvojica ne poćakulamo, zabavimo se i družimo. Trenutačno je u meni more emocija i još nisam shvatio da je sve ovo istina. U nevjerici sam - ispričao je.

 

Na Staru godinu su cijeli dan proveli skupa u kafiću u sklopu zagrebačkog kazališta Gavella. Družili su se s Nenadom Cvetkom (49), Marinom Vujčić (52), Sonjom Kovačić (42) i Ksenijom Marinković (52), koja je i snimila posljednju Ivinu fotografiju.

 

- Bio je odlično raspoložen za šalu, kao i uvijek. Čuli smo se ujutro i negdje oko 10 došli smo u kafić. Tako smo se dobro zabavljali da nisam imao potrebu gledati na sat. Onda su nam rekli da je već 19 pa smo se razišli. Ali evo, o tome pričam. Bio je gušt družiti se s njim. Uvijek je bilo tema za razgovor - pojašnjava Mlikota. Tvrdi da se Ivo nije žalio ni na kakve zdravstvene probleme i da, koliko zna, nije bio bolestan.

 

- On je prije nešto više od deset godina imao moždani, ali nikad nije govorio da ga nešto boli. Pogotovo ne sad, zadnji put kad smo se sreli. Pa ljudi moji, mi smo čak i pjevali! I to smo napravili obradu pjesme ‘Sretan Božić i Nova godina’ autora Željka Krušlina Kruške. Zamijenili smo stihove u ‘Stipe Božić i Vedran Mlikota’. Ispraćali smo Staru i dočekivali Novu. Ivo je uživao, od srca se smijao na gluposti koje smo pričali. Žao mi je što je ovako završilo jer baš ovako nije trebalo - rekao je Mlikota.

 

24sata.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio