Supružnike iz BiH u Njemačkoj usmrtio vlak

Datum objave: 06.01.2019   Broj čitanja: 713
Bračni par poginuo je na željezničkoj postaji u Reutlingenu u njemačkoj Saveznoj državi Baden-Württemberg jer su htjeli skratiti put do svog stana, izvijestila je njemačka policija.
Supružnike iz BiH u Njemačkoj usmrtio vlak

 

Nesreća se dogodila u subotu navečer na željezničkoj postaji Reutlingen – Sondelfingen. Žena ( 67) je doputovala vlakom, a dočekao ju je 71-godišnji suprug.

 

Prema policijskom priopćenju, unatoč zabrani, htjeli su prijeći prugu kako bi skratili put do stana. U trenutku dok su prelazili prugu, naišao je vlak i udario u njih.

 

Strojovođa je reagirao brzo, ali nije uspio dovoljno usporiti vlak niti ga zaustaviti. Šokirano je gledao kako vlak udara u dvoje starijih ljudi. U vlaku se nalazilo oko 200 putnika, nitko nije ozlijeđen. Željeznički promet je obustavljen na nekoliko sati, izvijestila je njemačka policija.

 

Poginuli Hrvati

 

Nakon što su njemački mediji, a potom i Fenix Magazin, prenijeli tu vijest, iz Croatie Reutlingen su za Fenix potvrdili kako su poginuli Hrvati. Točnije, u strašnoj nesreći život su izgubili bračni par Manda i Anđelko Dugonjić, podrijetlom iz Bosanske Posavine. Budući je Anđelko bio dugogodišnji član i prijetelj Croatije Reutlingen, uprava i nogometaši Croatia su se od pok. Anđelka oprostila dirljivim tekstom i slikom na svojoj stranici.

 


Tužnim srcem se moramo oprostiti od našeg dugogodišnjeg člana i prijatelja Anđelka Dugonjića koji je sa njegovoj suprugom Mandom tragično poginuo.
Za Anđelka njegova Croatia nije bila samo neki nogometni klub a za Croatiu on nije bio samo neki član i navijač.
Njemu dodijeliti počasno članstvo samo je mali znak naše zahvalnosti, on će uvijek sjediti na tribini u našim srcama.
U mislima će uvijek biti s nama a možda će i ponekad na svom oblaku da pogleda šta njegova Croatia to radi.
Počivajte u miru Božjem 🙏

 

Fenix-magazin.de

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio