Liječnik koji je prozvao saborskog cirkusanta: Prijete mi smrću

Datum objave: 09.01.2019   Broj čitanja: 237
Ivan Pernar zadnjih dana na svom Facebooku, iako nije liječnik niti je na ijedan način stručan, dijeli savjete i terapije kako se liječiti od gripe.
Liječnik koji je prozvao saborskog cirkusanta: Prijete mi smrću

 

"Upravo mi se javio čovjek iz Splita, imao je simptome početka gripe i nije znao što napravit. Međutim, ključna je bila njegova sestra koja prati moju stranicu i koja mu je rekla da pogleda moj video o vitaminu C.

 

Čovjek je pogledao, otišao u DM, kupio vitamin C i uzeo ga u tri mega doze do sad - čak pola čajne žličice po dozi (ja preporučam trećinu).

 

Veli da se osjeća puno bolje i nema nikakvih nuspojava. Uglavnom, požalio se da mu najmanji sin ima problema s kašljem, a još doji i veli da je rekao ženi da i ona pije vitamin C.

 

Rekao sam mu da postoji jednostavnije rješenje, da jednostavno izdoji mlijeko u bočicu i da na vrh čajne žličice stavi vitamina C unutra i tri put ako tako napravi kašalj je gotov", napisao je Pernar na Facebooku prije nekoliko dana, a nakon toga objavio je još cijeli niz svojih navodnih iskustava i savjeta kako se boriti s raznim bolestima.

 

Na Pernarove objave reagirao je psihijatar Herman Vukušić koji je ministrima pisao kako netko treba zaustaviti Pernara.

 

Vukušić je sinoć gostovao i u RTL Direktu gdje je ponovio svoje stajalište da su Pernarovi medicinski savjeti opasni.

 

Kaže da mu prijete smrću

 

Nisam niti izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca povodom "doktora Pernara", koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: "Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana"

 

Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov "Mein Kampf", a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću.

 

Također, zaštitu sebe i svoje obitelji zatražit ću izravno od ministra Božinovića, dok ću Pernarovu stranicu prijetnji i mržnje prijaviti upravi Facebooka.

 

Je li to saborski zastupnik parlamentarne stranke, ili sljedba Charlesa Mansona?!

 

Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim", napisao je Vukušić.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio