Robert Bajruši: Komunistički novinar čije laži i klevete prolaze

Datum objave: 11.01.2019   Broj čitanja: 960
O Jutarnjem listu ne treba trošiti previše riječi. Jedna od vodećih hrvatskih tiskovina godinama je perjanice borbe protiv Hrvata i predvodnik novog vala ekstremnih ljevičara kojima je cilj Hrvatsku obojiti u crveno.
Robert Bajruši: Komunistički novinar čije laži i klevete prolaze

 

Gdje god vide priliku novinari Jutarnjeg će spremno udariti, s ciljem da Hrvate razjedine, a sredstva se ne biraju.

 

Jedan od udarnika je Robert Bajruši. Bajruši uostalom i nije novinar jer onaj tko radi biografije političara, u konkretnom slučaju Zorana Milanovića, nekdašnjeg predsjednika SDP-a i premijera Hrvatske. Bajruši je također jedan od najaktivnijih branitelja članova UDBA-e, a prednjačio je u iznošenju teza kako Mustača i Perkovića treba osloboditi, te je napadao Hrvatsku vladu koja nije željela stati iza osuđenika na doživotni zatvor.

 

Bajruši se ovih dana bavi Banja Lukom. Preiskusan je da ga se nazove političkim analfabetom, a iako u Hrvatskoj zagovara "bratstvo i jedinstvo", u BiH se tome žestoko protivi. Isčuđava se odakle Hrvata sa Srbima. Upravo su nas Bajruši i njemu slični isporučili u ovakvu tvorevinu gdje se moraju stvarati različite koalicije i kompromisi da bi jedan narod opstao. Hrvatski narod u BiH je u najgorem položaju. Svjestan je toga Bajruši i njegova želja je da on potpuno nestane.

 

Srećom, Jutarnji list nije toliko jak na hrvatskim prostorima, a narod nije ovca, da neće iz svega zaključiti da ga Bajruši želi srušiti, na pladnju izručiti Bošnjacima i završiti priču oko Hrvata u BiH.

 

Uostalom, zna li Bajruši da je 9. siječnja još jedna važna obljetnica, masakr u Buhinim Kućama. Nije spomenuo 2-godišnjeg Danijela kojeg su džihadisti ubili. Ukupno 27 civila, djece i vojnika zaklali.

 

Temu treba skrenuti u drugom pravcu pa je najbolje govoriti o Danu RS-a i Slavku Lisici koji je umro prije 5 godina, a prema velikobošnjačkim službama koje su morale plasirati informaciju Dragan Čović i ostali hrvatski dužnosnici stigli su se čak s njim i fotografirati 9. siječnja 2019. godine, te biti na njegovom odlikovanju, a uopće nisu bili. Eto dokle ide velikobošnjačka propaganda plasirana novinarima koji i u 21. stoljeću revno brane udbaške zločine ili što je Željka Markić jednom rekla o Bajrušiju i Jutarnjem. - Bajruši i Jutarnji iznijeli su laž ne samo o meni – već onda i o svima drugima koji danas u Hrvatskoj, na žalost, sa velikim zakašnjenjem – razotrkivaju zločine i zločince totalitarne Jugoslavije. U tom kontekstu ne čudi što su Bajruši i JL svoj uvredljiv i ni sa čim argumentiran naslov i tezu “ako kritiziraš komuniste, onda si ustaša” – pokušali opravdati izjavama – Orsata Miljenića i Čede Prodanovića. Jedan je bio zamjenik tužitelja u SFRJ, a za mandata drugoga je Milanovićeva vlada štitila dok je mogla Udbine nalogodavce političkih ubojstava.

 

To je današnja Hrvatska...

 

Glava/Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio