Komšić bošnjačke fašističke portale nagrađuje hrvatskim veleposlaničkim mjestima

Datum objave: 19.01.2019   Broj čitanja: 426
Danka Savić, supruga Senada Avdića, vlasnika propalog tjednika “Slobodna Bosna“, i nekadašnja novinarka tog lista, glavna je favoritkinja Željka Komšića, nelegitimnog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, za mjesto nove veleposlanice BiH u Velikoj Britaniji.
Komšić bošnjačke fašističke portale nagrađuje hrvatskim veleposlaničkim mjestima

 

Kako saznaje „Avaz“ iz dobro obaviještenih izvora, Savić bi već na narednoj sjednici Predsjedništva BiH mogla biti i službeno predložena za tu funkciju.

 

Senad Avdić je tako dobro naplatio portalsko pljuvanje po Hrvatima u BiH i profašističke tekstove u kojima je obezvrijeđivao sve hrvatsko i srpsko u ovoj zemlji. Svojim pisanjem naštetio je i mnogim čestitim Bošnjacima.

 

Međutim, Komšiću uzurpatoru hrvatske pozicije itekako je pomogao, a već sada Avdić od nelegitimnog traži da mu ženu imenuje na poziciju bliže Sarajevu.

 

Zahvaljujući Komšiću, Savić je još 2010. godine zaplovila diplomatskim vodama, i to na mjestu veleposlanice u Češkoj, iako nije imala nikakvog iskustva. Nakon toga zaposlila se u Ministarstvu vanjskih poslova zahvaljujući vezama njenog supruga s braćom Čampara i njihovim rođakom Denisom Zvizdićem (SDA).

 

Usluge koje za njih čini, objavljujući na svom portalu sve što zatraže kako bi se i na taj način zajedno obračunavali s političkim neistomišljenicima i stranačkim rivalima, Avdić očito naplaćuje i uhljebljenjem svoje supruge na što bolje pozicije.

 

Grude.com/Avaz

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio