EKSKLUZIVNO: Komšiću operaciju platio čovjek kojeg istražuje SLOVENSKA POLICIJA

Datum objave: 19.01.2019   Broj čitanja: 3674
Nelegitimni hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić u lipnju prošle godine imao je operaciju kuka u Ljubljani, ekskluzivno doznaje portal Grude.com.
EKSKLUZIVNO: Komšiću operaciju platio čovjek kojeg istražuje SLOVENSKA POLICIJA

 

Vrijeme radnje je 7. lipnja 2018., a sve je odrađeno u Ortopedskoj bolnici Valdoltra. Operaciju je obavio dr. Klemen Ravnihar. Klinika se nalazi u gradu Ankaranu.

 

Međutim, ono što je u cijeloj priči zanimljivo, osim tog što onaj tko se predstavlja bosanskohercegovačkim patriotom ne vjeruje bh. stručnjacima je i činjenica da je netko morao platiti operaciju i liječenje.

 

Kako ekskluzivno saznaje portal Grude.com operaciju je dogovorio te preuzeo sve financijske obveze kontroverzni Rusmir Mesihović platformaški ministar zdravstva i nekdašnji generalni direktor Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Osim što je u BiH poznat po skandalima, u Sloveniji je pod istragom zbog 71 tisuće i 500 eura koje je Mesihović proteklih godina polagao na račune otvorene u nekoliko slovenskih banaka.

 

Upravo takvog čovjeka je Željko Komšić krajem prošle godine postavio za svog savjetnika.

 

To je odgovor na pitanje onih koji su se još kad je sve dogovoreno pitali zašto je specijalist interne medicine imenovan kao savjetnik institucije zadužene za vanjsku politiku Bosne i Hercegovine.

 

- Komšić vraća uslugu Mesihoviću. Isti mu je pomagao i u vremenu dok je jedan bio ministar, a drugi član Predsjedništva, a suradnja se nastavlja i sada i to nakon što mu je Mesihović dogovorio i platio operaciju. Ovo je sad najbolje ogledalo politike Željka Komšića koji osobu koja je u najmanju ruku kontroverzna postavio na savjetničko mjesto. DF ga je prethodno gurao kao ministra u Sarajevskoj županiji što su koalicijski partneri odbili i na to su žestoko reagirali. Od Mesihovića se distancirao čak i njegov SDP - kazao nam je izvor koji je otkrio ove podatke.

 

Međutim, ovakve stvari ne smetaju očito Aleksandru Stankoviću i njegovim suradnicima u emisiji "Nedjeljom u 2" koji Komšića ugošćuju u Zagrebu i zovu u emisiju.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Antonio19.01.2019 23:02 sati
    Hrvatski su branitelji u posljednjem ratu osvojili mnoge kote, ali nisu jednu, onu sa koje se več 30 godina granatira cjela Hrvatska (i BiH), a ta kota je HRT.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio