Evo koje predstave možete pogledati u HNK Mostar u ovom tjednu

Datum objave: 21.01.2019   Broj čitanja: 163
U ovom tjednu bit će izvedene tri predstave na daskama Hrvatskoga narodnog kazališta u Mostaru.
Evo koje predstave možete pogledati u HNK Mostar u ovom tjednuU utorak (22. 1.) mostarska će publika imati priliku pogledati "Sviraj to ponovno, Sam". Riječ je o svevremenoj britkoj komediji o muško-ženskim odnosima autora Woodyja Allena, a u režiji Marija Kovača.

 

Dan poslije (srijeda, 23. 1.) na repertoaru je "Gnijezdo", autorski projekt Marine Petković Liker. Ovo je komad o nesređenim odnosima između tri sestre i tri brata koji nenadano na godišnjicu majčine smrti otvaraju bolnu temu – što učiniti sa zajedničkom kućom koju je ozbiljno načeo zub vremena.

 

Subota je rezervirana za "Zečju rupu", dramu o bračnom paru koji se suočava s gubitkom sina. Mnogi kritičari ovaj komad drže biserom suvremenog dramskog pisma što potvrđuje i činjenica kako je jedan od naj­igranijih komada u svijetu u prošlom desetljeću čiji je autor David Lindsay-Abaire. Predstavu je režirala Lajla Kaikčija.

 

Sve predstave počinju u 20 sati.


Redovita cijena ulaznice je 10 KM, a mogu se rezervirati na broj 063/019 019. Studenti, učenici i umirovljenici plaćaju povlaštenu cijenu od 5 KM. Također, studenti Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere koji se preuzimaju u prostorijama Studentskog zbora.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio