Nakon što ga je Aleksandar istraumatizirao Komšić se javio iz Ljubljane

Datum objave: 21.01.2019   Broj čitanja: 486
Iako je u Zagrebu pokazao koliko je loš retoričar i nesposoban državnik, Željko Komšić se ohrabrio u Ljubljani, u državi koja istražuje njegovog savjetnika Rusmira Mesihovića.
Nakon što ga je Aleksandar istraumatizirao Komšić se javio iz Ljubljane

 

Nije poznato je li  Komšić išao na kontrolu zbog operacije kuka koju mu je prošlog ljeta dogovorio i financirao Mesihović upravo u Sloveniji, iako je ovjekovječeni patriot koji voli svoju zemlju i vjeruje liječnicima, ali zna se da je govorio protiv Hrvatske i Srbije. „Zbog čega se vraćamo na nešto što je povijesno već propalo, zbog čega se ne okrenemo rješavanju problema“, pitao je Komšić, podsjećaju da Srbija i Hrvatska imaju dovoljno svojih problema te da se ne trebaju baviti Bosnom i Hercegovinom.

 

„Bosna i Hercegovina je uvijek imala snage i mudrosti da opstane“, rekao je Komšić, ističući da narodi u Bosni i Hercegovini nisu neprijatelji jedni drugima.

 

„Mi u Bosni i Hercegovini nismo ni 1992. godine započeli rat, taj rat započet je od naših susjeda“, istaknuo je Komšić, tražeći susjedne zemlje da odustanu od podjele Bosne i Hercegovine i puste građane unutar zemlje da reguliraju svoje odnose.

 

"Ne treba meni nitko iz Zagreba govoriti kakav je Čović"

 

„Ne treba meni Aleksandar Vučić govoriti kakav je Milorad Dodik, jer Dodik i ja se poznajemo bolje nego što će nas ikada poznavati Aleksandar Vučić, niti mi bilo tko iz Zagreba ne treba objašnjavati kakav je Dragan Čović“, rekao je Komšić.

 

„Možemo se dogovoriti samo ako se zaboravi ono zbog čega su '92. godine padale mrtve glave, a padale su samo jer su postojali takvi silnici koji su mislili da Bosnu i Hercegovinu mogu rasturiti“, poručio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić, te pozvao Zagreb i Beograd na suradnju.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio