NK Bigeste se više tako ne zove

Datum objave: 21.01.2019   Broj čitanja: 253
Redovna sjednica Skupštine NK Bigeste održana je u subotu u ljubuškoj Gradskoj vijećnici, a odlukom Skupštine, klub je promijenio ime iz dosadašnjeg NK Bigeste u NK Ljubuški.
NK Bigeste se više tako ne zove

 

Skupština kluba kojom je predsjedao Mirko Škegro potvrdila je promjenu imena u NK Ljubuški, što je najavljeno već ljetos prilikom obnove rada kluba.

 

Usvojene su i izmjene Statuta, uz promjenu imena, a promijenjen je i broj članova Upravnog vijeća te su izabrana još dva člana.

 

U nastavku sjednice, predsjednik Miljenko Dropulić podnio je izvještaj o financijskom poslovanju za prošlu godinu.

 

Dropulić je u svom izlaganju naglasio kako se klub financira iz proračuna Općine Ljubuški te od članarina i od sponzora koji ujedno i održavaju stadion i ostale potrebne prostore.

 

Uprava kluba također je u prošloj godini na jednoj od svojih sjednici donijela odluku da se članarina s dosadašnjih 40 smanji na 20 maraka.

 

Pored toga, olakšica roditeljima je i to što više ne plaćaju troškove prijevoza na natjecanja što je rezultiralo povećanjem broja članova.

 

Na sjednici je predstavljeno i idejno rješenje grba, zastave, dresa i drugih materijala koji će se koristiti u sredstvima komunikacije i rada Nogometnog kluba Ljubuški.

 

Skupštini su nazočili članovi uprave kluba, klupski djelatnici, igrači, općinski načelnik Nevenko Barbarić, ministar financija i dopredsjednik Vlade ZHŽ Toni Kraljević i drugi.

 

Ljubuski.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio