Duvnjak: Moramo biti ponosni, ovo je put kako se boriti za domovinu

Datum objave: 22.01.2019   Broj čitanja: 394
Pravu dramu gledali smo u Kölnu. Hrvatska je pred punom dvoranom i 19 tisuća njemačkih navijača izgubila u tijesnoj i napetoj utakmici protiv domaćina Svjetskog prvenstva.
Duvnjak: Moramo biti ponosni, ovo je put kako se boriti za domovinu

 

Kauboji su ostali bez polufinala, ali su oduševili jednom borbenom izvedbom u kojoj su umalo šokirali Njemačku i ostavili nas u borbi za odličja.

 

"Prvo bih čestitao dečkima na borbi, pogotovo nakon jučerašnje utakmice. Gubili smo 18:15, pa poveli 19:18. Nažalost, primili smo dva nesretna gola na kraju. Nemoguće kako je Wiede zabio... Pokazali smo kako se bori", prva je reakcija kapetana Domagoja Duvnjaka.

 

Suci?

 

"Još sam vruć, ne znam je li ta zadnja situacija, ta zadnja minuta... To se ne svira u zadnjoj minuti, no ne želim krivicu bacati na suce. Moramo biti ponosni i uzeti ovu utakmicu kao primjer. Ovo je put kako Hrvatska treba igrati i boriti se za domovinu."

 

Može li bolje?

 

"Uvijek se može bolje, odigrali smo dobru obranu. Na 18:15 bi se puno ekipa raspalo u ovakvoj atmosferi, ali mi smo se vratili. Bilo je grešaka, ali to se nekako stavi sa strane kad se ovako bori."

 

Francuska?

 

"Svi znamo da su odlična ekipa. Ne znam točno jesu li i oni i Nijemci prošli. Bit će teško i treba se pokušati podići i osvojiti 7. mjesto koje je važno za Olimpijske igre. Moramo pronaći snage i bilo bi dobro za Hrvatsku da odemo u te kvalifikacije, znamo što su Olimpijske igre", zaključio je kapetan.

 

SN

Duvnjak: Moramo biti ponosni, ovo je put kako se boriti za domovinu
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio