Prijavi se i postani nogometni sudac u ZHŽ

Datum objave: 23.01.2019   Broj čitanja: 181
Pozivaju se sve zainteresirane osobe da se pridruže polaganju ispita i stvaranja novih mladih sudaca i sutkinja.
Prijavi se i postani nogometni sudac u ZHŽKomisija nogometnih sudaca i instruktora ŽZH organizira ispit za nogometnog suca.


Ispit za nogometnog suca može polagati svaka osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti starija od 35 godina. Nogometni sudac može obavljati dužnost suca na seniorskim i veteranskim utakmice s navršenih 18 godina.

 

Ispit ne može polagati:

- Osoba koja ima zapreku za obavljanje dužnosti nogometnog suca temeljem odredbi Zakona o sportu

- Osoba koja je diskvalificirana odlukom nadležnog tijela vezanog uz sport

- Osoba za koju nije utvrđena zdrastvena sposobnost za nogometnog suca sukladno Zdrastvenom pravilniku za nogometne suce i instruktor NS BiH

 

Ovim putem Udruga sudaca i instruktora Županije Zapadno-Hercegovačke poziva sve zainteresirane osobe da se pridruže polaganju ispita i stvaranja novih mladih sudaca i sutkinja. Zbog nedostatka mladog i kvalitetnog kadra i sudaca Udruga UNSI ŽZH organizira polaganje ispita, kao i potrebne tečajeve i predavanja iz Pravila nogometne igre. Osobe koje pristupe ispitu odmah ulaze u članstvo i rad Udruge te položenim ispitom omogućava im se stjecanje sudačkog iskustva na Hej omladinskoj ligi. Cijena polaganja ispita iznosi 100 KM. Planirani datum polaganja ispita jeste 27.02. 2019. godine u Širokom Brijegu u prostorijama Logos. Svi zainteresirani prijavu i dodatna pitanja mogu poslati na mail marinpavlovic.pavlovic@gmail.com ili nazvati na broj +387 63 400 015 (Marin Pavlović).

 

Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostaviti:

 

Rodni list i uvjerenje o državljanstvu
Uvjerenje suda o nekažnjavanju

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio