Mikuliću novi mandat na čelu HSPF-a

Datum objave: 24.01.2019   Broj čitanja: 239
Martin Mikulić ponovno je izabran za predsjednika Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF).
Mikuliću novi mandat na čelu HSPF-a

 

Odluka je donesena na X. redovnoj izbornoj sjednici Skupštine HSPF-a, koja je održana na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a svih 30 nazočnih članova jednoglasno su potvrdili povjerenje svom dosadašnjem predsjedniku, priopćio je Ured za odnose s javnošću HSPF-a.

 

Novoizabrani predsjednik zahvalio je članovima Udruge te izrazio uvjerenje da će se sve aktivnosti uspješno odvijati u skladu s predstavljenim planom i programom za tekuću akademsku godinu.

 

"Nova godina uvijek donosi nove izazove, ali uz ovakvo pozitivno ozračje koje vlada u Udruzi siguran sam da će HSPF ostati predvodnik studentskog aktivizma. Nastavit ćemo ostvarivati našu temeljnu misiju, a to je artikuliranje glasa kritički nastrojenih studenata.

 

Ne smijemo biti zadovoljni tek pukim promatranjem društveno-političkih procesa, imamo obvezu i odgovornost u njima sudjelovati te graditi zdraviji ambijent u BiH", rekao je Mikulić u obraćanju članovima.

 

Osim predsjednika, članovi Udruge birali su i tajnika, a tu je funkciju preuzela Marijana Primorac, za koju je glasovalo 19 članova. Udruga "Hrvatski studentski politološki forum" je studentska, nevladina udruga neprofitnog karaktera koja okuplja studente Sveučilišta u Mostaru, primarno studente Studija politologije Filozofskog fakulteta SUM-a, ali i studente s ostalih odsjeka i fakulteta na Sveučilištu koji se zanimaju za politološke te političke teme.

 

Udruga djeluje na razini Bosne i Hercegovine, registrirana je pri Ministarstvu pravde BiH i jedina je studentska udruga s hrvatskim predznakom u BiH, stoji u priopćenju.

 
FOTO:NašaTV

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio