Tko stoji iza jablaničkih Babića, vlasnika Puteva Mostar?

Datum objave: 25.01.2019   Broj čitanja: 722
Godine 2014. tvrtka Babić d.o.o. direktora Amila Babića iz Jablanice kupila je Puteve Mostar, tvrtku koja godinama ne ispunjava uvjete za stjecanje licence za taj posao, kako je potvrđeno u Federalnoj upravi za inspekcijske poslove.
Tko stoji iza jablaničkih Babića, vlasnika Puteva Mostar?

 

Ovih dana u Jablanici je umro čovjek koji je išao na liječenje. Kolone su bile kilometarske. Problem je napravilo 20-ak centimetara snijega kojeg su Babići trebali čistiti.

 

I ranije je kod Babića bilo problema, a jedan od onih tko je zbog njih uhićen bio je Elmedin Pinjić iz Mostara. Pinjić je, kako se neslužbeno doznaje, ranije u Hrvatskoj radio posao koji je bio dogovoren preko Babićeve tvrtke koja radi i izvan BiH, ali za svoj rad nikad nije isplaćen kako je unaprijed bilo dogovoreno.  Tom je prilikom kod Babića ušao s puškom, pištoljem i kanistrom benzina, te je i pucao na direktora.

 

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija danas je za Bljesak priopćilo da cestarska tvrtka koja održava putove ispunjava sve uvjete, međutim teško će to biti objasniti obitelji čovjeka koji je preminuo čekajući satima u koloni zbog 20 centimetara snijega.

 

Tko stoji iza Babića i tko ih štiti već dulje vremena? Vrijeme će pokazati ili će se samo zatresti brda i roditi miš, bez obzira što je jedan život izgubljen. Do kada i koliko ih još treba biti izgubljeno da se nešto promijeni?

 

Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio