Ugrizao ga čopor pasa lutalica a onda novi šok; tetanus je morao kupiti

Datum objave: 27.01.2019   Broj čitanja: 484
psi su bili ispod parkiranog automobila, a napali su ga s leđa.
Ugrizao ga čopor pasa lutalica a onda novi šok; tetanus je morao kupiti

 

Zeničanina Harisa Selimovića je u Tetovu kod Zenice napao čopor pasa lutalica, a pukom srećom uspio se otrgnuti od njih i proći sa dva ugriza na desnoj nozi.

 

Posebno je alarmantno što se ovaj napad dogodio svega nekoliko metara od škole, odnosno, na dionici kojom svakodnevno prolaze brojni osnovnoškolci,piše avaz.

 

Kako priča Selimović, psi su bili ispod parkiranog automobila, a napali su ga s leđa.

 

⁃ Osjetio sam da se nešto čuje iza mene, okrenuo sam se i odmah je najveći pas među čoporom skočio na mene. Budući da je bilo i poleđeno, odmah sam pao – govori on.

 

Za vrijeme napada, dodaje, nije bilo ni prolaznika, pa je morao sam da se izbori sa čoporom pasa, dok su ga, kako kaže, počeli ugrizati za desnu nogu.

 

Pukim čudom se nekako izvukao iz čopora, uspio ih otjerati, a potom se odmah javio u ambulantu. Kako nije bilo tetanusa, sam je morao kupiti injekciju u apoteci.

 

⁃ Zbog ovog napada, pretrpljenog šoka i stresa, zadobijenih povreda, cijeli slučaj prijavio sam u policiju. Podnio sam prijavu protiv Grada, pošto su oni nadležni za zbrinjavanje pasa lutalica – govori Selimović

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio