U Zenici Bošnjaci htjeli istisnuti HDZ BiH! Nisu uspjeli

Datum objave: 31.01.2019   Broj čitanja: 344
Političke stranke SDA, HDZ BiH, S BIH, A-SDA i jedan samostalnih zastupnik, nakon niza pregovora, potpisali su dokument "Programski principi djelovanja na području Zeničko-dobojskoj županiji za razdoblje 2018.-2022. godina", čime je formirana skupštinska većina sa 18 od 35 zastupnika u Skupštini Zeničko-dobojske županije, javlja Zeda.
U Zenici Bošnjaci htjeli istisnuti HDZ BiH! Nisu uspjeli

 

Dokument sadrži 22 principa zajedničkog djelovanja, koji su sažeti u četiri poglavlja, kontinuitet stabilizacije ZDŽ, odlučna borba protiv korupcije i nepotizma, zapošljavanje i podrška gospodarstvu te efikasno djelovanje u svim sektorima važnim za život građana ove županije. 


 
Zastupnici su također potpisali akt kojim se rukovodstvo Skupštine ZDŽ obavještava da je formirana nova skupštinska većina u Zeničko-dobojskoj županiji, a posebnim dokumentom zatraženo je održavanje Kluba Bošnjaka. 

 

Nakon potpisivanja ovog koalicijskog sporazuma slijede konkretne aktivnosti na formiranju vlasti u Zeničko-dobojskoj županiji, prije svega rekonstrukcija rukovodstva Skupštine i izbor skupštinskih radnih tijela, izbor izaslanika u Dom naroda FBiH, kandidiranje mandatara i izbor nove Vlade Zeničko-dobojske županije, nova skupštinska većina očekuje da će planirane aktivnosti provesti se ubrzanom dinamikom.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio