Slišković: Slijedi drugačiji način rada u Zrinjskom

Datum objave: 01.02.2019   Broj čitanja: 166
Zrinjski će nastupiti na Medulin Cupu gdje će snage odmjeriti s NK Osijek
Slišković: Slijedi drugačiji način rada u Zrinjskom


Trener aktualnog prvaka HŠK Zrinjski Blaž Baka Slišković na put je u Medulin poveo 27 svojih nogometaša.

 

U autobusu, koji je otputovao na nastavak priprema, našli su se: Vasilije Kolak, Ivan Brkić, Antonio Soldo, Nikola Rodin, Renato Gojković, Slobodan Jakovljević, Hrvoje Barišić, Marin Galić, Advan Kadušić, Pero Stojkić, Dario Rugašević, Samir Pezer, Igor Savić, Ivan Perišić, Frane Čirjak, Edin Rustemović, Samir Bekrić, Ivan Čurjurić, Marko Bencun, Damir Šovšić, Eman Marković, Miloš Filipović, Kristijan Stanić, Abid Mujagić, Dalibor Veselinović, Nermin Hajdarović i Amer Bekić.

 

Popis bez velikih iznenađenja
Bakin popis za Medulin i nije doveo do nekih velikih iznenađenja. Prekobrojni su bili juniori Bruno Šutalo (vratar), Anes Mašić i Ivor Krešić koji će se vratiti u omladinski pogon ili će ići na posudbu. Tek možda malo iznenađenje možda može biti što su na ovom popisu bili suvišni Josip Miketek ili Ismar Hairlahović, koji su imali minutažu u prvom dijelu sezone. Ipak, i njihovo neuvrštavanje na popis za Medulin je također logično.

 

Miketek se nije naigrao u prvom dijelu sezone, ali je nastupio na sedam utakmica. Ipak, angažiranjem Čurjurića postalo je jasno kako će netko od ostalih veznjaka biti suvišan. Miketek bi trebao ići na posudbu, njemu je potrebna sredina gdje će imati više prilike za redovito igranje. Klub će s Ismarom Hairlahovićem i Šimom Gržanom nastojati postići dogovor oko sporazumnog raskida suradnje.

 

Nešto sasvim drugo
Baka je pred put rekao kako njega i igrače sada očekuje “nešto sasvim drugo” kada je u pitanju plan i program rada na treninzima i utakmicama.

 

- U Istri ćemo nakon 20-ak dana dizanja fizičke spreme raditi nešto drugo, naravno, održavat ćemo ovo što smo stekli u proteklom razdoblju te pokušati provesti što više vremena na taktičko-tehničkim vježbama kako bi ekipu “automatizirali” te navikli nove igrače na naš sustav igre, koji Zrinjski gaji već godinama. Vjerujem da ćemo kroz utakmice i treninge napraviti jednu kvalitetnu momčad, koja će biti sasvim konkurentna do samog kraja za osvajanje prvenstva. Što se tiče igrača koji ne idu s nama na put, juniori će biti vraćeni u svoje pogone i, naravno, biti praćeni i katkada pozivani u prvi tim, a Hairlahović, Miketek i Gržan obavit će razgovore s upravom nakon čega će se znati više što i kako. Otpali su ti koji su otpali, meni je iskreno žao, ali tijekom ovoga vremena imali smo jednu dobru suradnju, krajnje korektnu i nadam se da će se njihov status riješiti što prije i kako će pronaći klubove u kojima će igrati - izjavio je Slišković.

 

Zrinjski će nastupiti na Medulin Cupu gdje će snage odmjeriti s NK Osijek (druga momčad), Češkim Budejovicama, odigrati utakmicu za plasman. Osim toga, planirana je i prijateljska utakmica s Istrom.

 

Grude.com/Večernji list BiH

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio