Kamen bi proplakao: Pas čeka Salu i ne odmiče se od prozora

Datum objave: 05.02.2019   Broj čitanja: 801
Iako je njegova obitelj do zadnjeg trenutka vjerovala da je Emiliano Sala nekim čudom živ i da je preživio pad zrakoplova, svaka nada izgubljena je nakon što su istražitelji jučer u La Mancheu našli olupinu Pipera PA-46.
Kamen bi proplakao: Pas čeka Salu i ne odmiče se od prozora

 

Britanska agencija za civilno zrakoplovstvo (AAIB) objavila je fotografiju s dna mora i potvrdila da se u zrakoplovu nalazi barem jedno tijelo, no još se ne zna je li riječ o nogometašu ili pilotu Daveu Ibbotsonu.

 

Salina obitelj sakupila je novac za privatnu istragu koja je počela u isto vrijeme kao i ona koju je vodio AAIB, pa je zrakoplov nađen nakon samo nekoliko sati zajedničke potrage. Dok su oni tragali, Salina sestra Romina objavila je na Facebooku fotografiju koja se odmah proširila društvenim mrežama.

 

"I Nala te čeka", napisala je Romina.

 

Nala je pas Emiliana Sale kojeg je Argentinac nabavio kad je počeo igrati u Nantesu. Budući da je u to vrijeme živio sam, odlučio si je nabaviti četveronožnog prijatelja s kojim je bio nerazdvojan. Jedan od razloga zbog kojeg je nakon potpisa za Cardiff City odletio u Nantes bio je da provjeri kako je njegova ljubimica te da je odvede u karantenu prije selidbe u Wales gdje je trebao nastaviti karijeru.

 

Nala se ne odvaja od prozora.

 

Index.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio