Završeno 10. Dvoransko prvenstvo Grand slam Hercegovine

Datum objave: 05.02.2019   Broj čitanja: 540
U dva dana odigrano je 69 susreta, a u završnim dvobojima prikazan je izvrstan i izuzetno neizvjestan tenis.
Završeno 10. Dvoransko prvenstvo Grand slam Hercegovine

 

Ej godine kuda žurite, malo stanite i nas čekajte, stihovi Štefa Jeršeka, najbolje odgovaraju uspješno završenom desetom jubilarnom teniskom turniru parova u organizaciji Teniskog kluba Grude.

 

Na turniru je sudjelovalo 30 parova u kategoriji GOSPODA -45, i 11 parova u kategoriji GOSPODA 45+.

 

Ukupan broj igrača koji se prijavio je 82 i najbrojniji je do sada, uz samo jednu opravdanu odjavu igrača, ali smo mu uspjeli naći zamjenu.

 

Pored domaćih igrača iz Hercegovine na turniru su sudjelovali igrači iz Zagreba, Đakova, Oroslavja, Nove Gradiške, iz cijele Dalmacije od Zadra do Dubrovnika. Očekivali smo igrače iz Šibenika ali se nisu uspjeli organizirati, a na turniru je po prvi put sudjelovalo 14 igrača iz T.K. Elliptic- Kiseljak, kojima će naknadno biti uručena zahvalnica na prijateljskom i velikom odazivu.

 

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali na turniru a bilo je dosta igrača koji su došli prvi put i rekli su da možemo biti sretni što imamo u blizini tako kvalitetne uvjete kao što su u teniskom centru Đulić. U dva dana je odigrano 69 susreta, a u završnim dvobojima prikazan je izvrstan i neizvjestan tenis, neiskorištena meč lopta, više od par poklon poena, kaže nam Rafael Mikulić Rafo, ispred TK Grude.

 

Kategorija -45 polufinala:
1.Milinović Hrvoje(MA)/Radić Jure(MA)-Mihanović Daniel(ST)/Kekez Antonio(ST) 3/6,6/1,10/6

 

2.Visković Anđelko(TUČ.)/Divić Nikola(B.Voda)-Jarak Maka/Šeparović Jakov(DU) 1/6,6/4,12/10

Finale: Milinović Hrvoje/Radić Jure- Visković Anđelko/Divić Nikola 6/7,7/6,10/8

 

Kategorija 45:
1.Jarni Robert(ST)/Politeo Alen(ST)-Kovačević Ilija(ZG)/Knezić Ivan(Oroslavlje) 7/6,6/1

 

2.Dupor Srećko(ZG)/Mesić Mišo(Đak.)-Šelaj Željko(ZG)/Ujaković Hrvoje(ST) 6/7,6/3,10/8

 

Finale: Jarni Robert/Politeo Alen- Dupor Srećko/Mesić Mišo 6/2,3/6,10/8

 

Prošle godine pod pokroviteljstvom Hrvatske Unije Tenisača odigrano je 65 turnira, a ovaj turnir je najveće kategorije u rekreativnom tenisu, HUT tour-serija 2000. Najstariji na turniru, po godištu ali ne po izgledu je Novaković Rao, partner Đuhe Veselina.

 

Roso Nikola vlasnik vinarije „ROSO“ iz Orebića je „KUM“ ovog događaja i kluba, a njegov prezimenjak Ivan „Prijatelj“ i dodjeljeni su im prikladni pokloni. Mesic Mišo, predsjednik Teniskog kluba „Đakovo“ uručio je zahvalnicu T.K.Grude za dugogodišnju uspješnu suradnju i dao obvezu da moramo donijeti kamen iz Hercegovine, kada se bude postavljao kamen temeljac za dvoranu, za koju bi u ovoj godini trebali početi radovi na izgradnji dvorane na teniskom centru u Đakovu, što je Mikulić Rafael-Rafo prihvatio sa velikim zadovoljstvem, čak i ako bude trebalo ručno iskopati mjesto gdje treba kamen postaviti.

 

U petak navečer smo naše drage goste dočekali klubskom večerom dobrodošlice i veselice, a u subotu navečer, večera i druženje uz svirku duo Bubi&Žiranti na „Marića Gaju“ gdje su bili skoro svi igrači koji su igrali turnir i dosta njih koji dolaze godinama ali nisu mogli igrati, pa su se pridružili zabavi.

 

- Vikend, odličnog i kvalitetnog tenisa, druženja i veselice je za nama i ovim putem najavljujemo 15. teniskiGRUDEfest, koji će se održati od 26. do 29. rujna 2019.godine, za koji ćemo pokušat pridobit Jeršek Štefa koji voli Hercegovinu i Grude, da nam učini čast sa pjesmama, “poznaju me i selo i grad“,“ej godine“ i naravno uz poziv „dođi i vidi“, kaže nam za kraj Rafo.

 

Grude.com

 

Završeno 10. Dvoransko prvenstvo Grand slam Hercegovine
Završeno 10. Dvoransko prvenstvo Grand slam Hercegovine
Završeno 10. Dvoransko prvenstvo Grand slam Hercegovine
Završeno 10. Dvoransko prvenstvo Grand slam Hercegovine
Završeno 10. Dvoransko prvenstvo Grand slam Hercegovine
Završeno 10. Dvoransko prvenstvo Grand slam Hercegovine
Završeno 10. Dvoransko prvenstvo Grand slam Hercegovine
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Željko i Marko08.02.2019 18:08 sati
  Bravo Rafo! Pozdrav iz Hamburga!
 • Alen06.02.2019 10:15 sati
  Naj kompletniji teniski dogadjaj, koji jedini uspjeva povezati Hercegovinu te zelenu i plavu Hrvatsku jer vec tradicional su ovdje zastupljene sve regije. Cestitke svima a posebno domacinu Rafi Mikulicu, HUT-u , Marica gaju i Tk - Grude .
 • Knezić Ivan05.02.2019 15:30 sati
  Bio sam prvi put bilo je super i nadam se susretu u jesen
 • Alen05.02.2019 14:11 sati
  Ivanovic
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio