Na FTV stigla naredba: 'O mudžahedinu ni riječi, neka radi što hoće'

Datum objave: 05.02.2019   Broj čitanja: 451
Trebao je proći jedan cijeli dan da državna televizija (BHRT) izvijesti o ubojstvu u Konjicu. Naime, državna televizija je tek večeras (utorak) u središnjem Dnevniku izvijestila o ubojstvu koje je u ponedjeljak ujutro počinio Edin Gačić.
Na FTV stigla naredba: 'O mudžahedinu ni riječi, neka radi što hoće'

 

''Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije nastavljaju intenzivnu potragu za ubojicom koji je jučer u mjestu Podorašac vatrenim i hladnim oružjem ubio osobu inicijala S.S. nakon čega je pobjegao. Naša ekipa je u Konjicu. Reporterka Ivana Vidmar je na terenu'', izvijestio je BHRT. Dodali su kako su ''na području ove županije pojačane mjere sigurnosti, a policajci, naoružani dugim cijevima, raspoređeni su iznad naselja Podorašac te u selima Brđani, Zukići, Šunji i Grad''. Federalna televizija (FTV) još nije izvijestila o ovom događaju, piše Bljesak.info.

 

Iako okreću i mudžahedine na Hrvate, na FTV-u se i dalje čude što ih dva od tri naroda u ovoj zemlji uopće ne podržavaju i smatraju neprofesionalnima, a i onaj narod koji ih podržava, radi se uglavnom o političkim nalogodavcima.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio