Grude: Mlađi košarkaški uzrasti trenirali s jednom od najboljih karatašica svijeta

Datum objave: 07.02.2019   Broj čitanja: 609
U HKK Grude nastavlja se vrijedno raditi kako bi mlađi uzrasti bili što zadovoljniji u klubu i kako bi imali sve potrebne uvjete za ostvarivati uspjehe u bliskoj ili daljoj budućnosti.
Grude: Mlađi košarkaški uzrasti trenirali s jednom od najboljih karatašica svijeta

 

Tako su grudski mladi košarkaši trenirali s jednom od najboljih bh. sportašica, svjetskom i europskom brončanom karatašicom Ivonom Ćavar.

 

Najbolja bh. karatašica ima za cilj izboriti normu za Olimpijske igre iduće godine, stoga se naporno priprema kako bi to ostvarila, a u njen kvalitetan rad koji zahtjeva mnoštvo truda uvjerili su se grudski kadeti (16 i 17 godina). Ivona je radila trening snage, pokazivala im pravilno izvođenje vježbi, držala im motivacijske govore o važnosti sporta i kako uspjeti u sportu... također, sa školom košarke, djecom od 7 do 10 godina jedna od najboljih svjetskih karatašica radila je trening agilnosti i koordinacije, te vježbu za fleksibilnost, donosi portal Grude.com.

 

HKK Grude nakon ovog susreta i treninga mladih s ovom uspješnom sportašicom nastavlja putovati stazama uspjeha. Upisi u Školu košarke za mlade od 7 do 13 godina mogu se obaviti utorkom u 19.30 sati, a roditelji se mogu obratiti i treneru Stipi Brzici na broj 063/956:499.

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio