Potvrđeno: Iz potonulog zrakoplova izvučeno tijelo Emiliana Sale

Datum objave: 08.02.2019   Broj čitanja: 129
"Tijelo koje je stiglo danas u luku je i službeno identificirano kao tijelo nogometaša Emiliana Sale", objavila je policija u četvrtak navečer.
Potvrđeno: Iz potonulog zrakoplova izvučeno tijelo Emiliana Sale


Tijelo koje je pronađeno u malom zrakoplovu dva tjedna nakon njegovog nestanka identificirano je kao tijelo Emiliana Sale, 28-godišnjeg nogometaša koji je samo nekoliko dana prije nestanka potpisao za Cardiff City u najvećem transferu u povijesti velškog kluba. "Tijelo koje je stiglo danas u luku je i službeno identificirano kao tijelo nogometaša Emiliana Sale", objavila je policija u četvrtak navečer. "Obitelji Emiliana Sale i pilota Davida Ibbotsona, koji je također nestao u nesreći, su obaviještene i imaju potporu naših institucija u ovim teškim trenucima, dok smo svi s njima i u mislima."

 

Olupina zrakoplova s jednim tijelom pronađena je u ponedjeljak. Izvlačenje tijela trebalo se provesti ranije u utorak ujutro, ali je zbog vremenskih nepogoda operacija službeno započela u poslijepodnevnim satima. Avion koji je Salu prevozio iz Nantesa u Cardiff, nestao je s radara 21. siječnja oko 20 sati. Odmah se posumnjalo da se po velikom nevremenu srušio u olujno more, a nakon što je tri dana kasnije obustavljena službena potraga, pokrenuta je privatna za koju je preko interneta prikupljeno više od 300 tisuća eura.

 

Od Sale su se proteklih dana opraštali mnogi nogometaši, kao i klubovi iz raznih liga. Problem u odnosima između Nantesa, za kojeg je Sala igrao do siječnja, i Cardiffa je odšteta jer francuski klub unatoč tragediji zahtijeva da mu se isplati odšteta od 17 milijuna eura i Velšanima prijeti tužbom.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio