Nike napravio tenisice koje se same stežu i otpuštaju

Datum objave: 08.02.2019   Broj čitanja: 513
Nike je prema uzoru na film "Povratak u budućnost 2" napravio tenisice koje se same stežu i otpuštaju, piše Quartz.
Nike napravio tenisice koje se same stežu i otpuštaju

 

Cijena? Prava sitnica – 350 dolara.

 

No, za te novce jedino što trebate je obuti pametnu tenisicu i ona “osjeti” veličinu vašeg stopala te se prema njemu i zategne.

 

Ako vam ne odgovara kako se vaša tenisica sama namjestila, sa strane svake cipele postoji gumb kojim kontrolirate koliko je ona zategnuta ili, ako vam se pak ne da spuštati, sve to možete kontrolirati putem mobilne aplikacije.

 

Budući da tenisice sadrže procesor i memorijsku karticu, one mogu i zapamtiti što vam najviše odgovara, pa će vaša Nike Adapt BB tenisica pri svakom nošenju biti jednako zategnuta.

 

Osim toga, ako preferirate da su vam tenisice jače zategnute dok igrate košarku nego pri svakodnevnom nošenju, nove Nikeice će i to zapamtiti.


 

Nike Adapt BB svoju će premijeru imati na košarkaškoj utakmici tijekom koje će ih nositi NBA igrač Jayson Tatum iz Boston Celticsa, a budući da se već digla buka oko cijene tenisica, iz kompanije su najavili da će uskoro napraviti i one koje će cijenom biti pristupačnije široj publici.

 

“Vezice, bile ste super, no napokon smo vas unaprijedili”, piše u priopćenju kompanije koja je nekoliko desetljeća razvijala ovu tehnologiju.

 
Grude.com/Manager.ba

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio