Počivao u miru Begiću! Sustav je ubojici dopustio da ponovno ubije

Datum objave: 10.02.2019   Broj čitanja: 1301
Godinama je BiH bila poligon za svakojake kriminalce, a tako su se na području ove zemlje našli i mudžahedini iz odreda El Mudžahid.
Počivao u miru Begiću! Sustav je ubojici dopustio da ponovno ubije

 

HVO je bila prvo vojska koja se borila protiv pretače ISIL-a s kojom danas muku muče svjetski lideri na čelu s Donaldom Trumpom.

 

Borili su se i protiv Edina Gačića, njihovog člana, čovjeka koji je počinio tri službena ubojstva, a sumnja se i na četvrto nakon što je sinoć pronađen ubijeni policajac.

 

U njega je sinoć ispaljeno više hitaca.

 

Ilija Medić koji živi u blizini objekta u kojem se educiraju pripadnici FUP-a ističe da je njegov sin čuo pucanj. Uskoro je čuo zvono na vratima, kada mu je priopćeno da je ubijen Mahir Begić.

 

Osumnjičeni Gačić 1998. godine je ubio svog suborca, zatim 2002. godine svoju majku, a 2019. je nastavio ubilački niz. Sustav ga je štitio tako što mu je predsjednik FBiH Ejup Ganić umanjio kaznu nakon prvog ubojstva pa mu olakšao da počini drugo. Također, iako je prvi čovjek KPZ-a Bihać u pismu bio protiv da se Gačića pusti jer je s pravom sumnjao da će ponovno počiniti ubojstvo, nitko se na njegova upozorenja nije osvrnuo.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio