Policajcu ranjenom u razmjeni vatre pružena pomoć

Datum objave: 12.02.2019   Broj čitanja: 582
Policajac koji je ranjen prilikom razmjene vatre u borbi s pripadnikom El Mudžahida Edinom Gačićem pružena je pomoć i izvan je životne opasnosti doznaje se.
Policajcu ranjenom u razmjeni vatre pružena pomoć

 

Podsjetimo, Gačić je od 1998. do danas ubio četiri osobe, svog kolegu iz ratne postrojbe (1998.), majku (2002.), zatim prošlotjednog ponedjeljka trgovca iz Konjica i u subotu policajca Mahira Begića. Kod njega je prema nepotvrđenim informacijama pronađen i Begićev pištolj.

 

U ovom slučaju najviše je zakazao sustav koji se nije dobro brinuo o ubojici koji je bio, kako su psihijatri opisali, vjerski fanatik. Njemu je trebalo liječenje, no umjesto toga, nakon prvog ubojstva tadašnji predsjednik Federacije BiH Ejup Ganić mu je kaznu smanjio, isto kao što je smanjio kaznu ubojicama fratara u Srednjoj Bosni, a to je bio motiv i drugim ljudima u sustavu da blaže postupaju s čovjekom kojemu je trebala psihijatrijska pomoć, a ne nikakvi dopusti i puštanja na slobodu.

 

Oni koji su ga upoznali tvrde da je bio inteligentan, a oni koji ga pamte u mlađim danima tvrde da je bio uzorno dijete i odlikaš. Nažalost, splet nesretnih okolnosti i hvatanje mladića, praktički još djeteta u mrežu krvoločnih ubojica iz El Mudžahida stvorilo je od njega ovo u što se naposljetku pretvorio.

 

Jedna od najstrašnijih, crnokroničnih priča u BiH nakon rata stigla je do svog kraja.

 

Grude.com

 

Povezane vijesti: UBIJEN MUDŽAHEDIN GAČIĆ

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio