Predsjednica: Nažalost, bila sam na pregledu, imam predispozicije za rak

Datum objave: 18.02.2019   Broj čitanja: 630
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je da je bila na infuziji i preventivnom pregledu.
Predsjednica: Nažalost, bila sam na pregledu, imam predispozicije za rak

 

- Nažalost, imam neke genetske predispozicije. Od četvero mojih baka i djedova, troje je umrlo od karcinoma tako da ja svake godine radim magnetsku rezonanciju dojki i unutarnjih organa, rekla je predsjednica objašnjavajući zašto je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiochirurgia Zagreb u Sv. Nedelji.

 

Ta je Klinika specijalizirana za dijagnostiku i liječenje karcinoma radioterapijom i radiokirurgijom. Objasnila je da redovito ide na godišnje preventivne preglede kao što to zastupa u javnosti.

 

Predsjednica je sredinom siječnja u više navrata bila i na infuziji u KBC-u Sestara milosrdnica. '

 

Je, sve je u redu, imala sam virozu poslije Nove godine i išla sam na infuziju u Vinogradsku bolnicu jer sam morala ići u Tursku u državni posjet'', rekla je Predsjednica, javlja Dnevnik.hr.

 

Osvrnula se i na optužbe bivšeg savjetnika za unutarnju politiku Mate Radeljića da je srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću obećala da u govorima više neće spominjati pojmove "velikosrpska agresija" i "genocid u Srebrenici".

 

- Ma nemojte me to pitati. Gledajte, cijela moja politika govori o mojim stavovima, nema uopće potrebe to komentirati. Neću više komentirati takve izjave jer ne želim ulaziti u raspravu s nekim tko reagira na taj način, kaže predsjednica.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio