Lidl traži 400 radnika iz Bosne i Hercegovine!

Datum objave: 20.02.2019   Broj čitanja: 921
Iz trgovačkog lanca Lidl Hrvatska zaposlenicima u svih 96 trgovina diljem Hrvatske te u logističko-distributivnim centrima od 1. ožujka tj. početkom nove poslovne godine 2019. povećana je bruto plaća za 10 do 12 posto.
Lidl traži 400 radnika iz Bosne i Hercegovine!Trenutno je u tijeku javni poziv za 400-tinjak sezonskih radnika u priobalnim općinama i gradovima za 2019. godinu, prenosi Poslovni.Građani iz BiH su pozvani da se prijave za posao u Lidlu Hrvatska u oglasima koji su objavljeni u medijima i sajtovima za traženje posla protekli mjesec.Svake godine tijekom turističke sezone, Lidl Hrvatska zapošljava oko 500 novih zaposlenika od kojih dio svake godine po završetku sezone imaju priliku postati stalni Lidlovi zaposlenici.Osim osnovnih primanja Lidlovih zaposlenika, koja su iznad prosjeka u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, Lidl Hrvatska svim svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti kao što su božićnica, regres, sezonski dodatak, sistematske preglede te brojne druge pogodnosti.Osim toga, Lidl posebnu pažnju pridaje razvoju svojih zaposlenika na svim nivoima. Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućava i daljnji razvoj karijere, u skladu s potrebama poslovanja.


S obzirom na to da je Lidl internacionalna kompanija, zaposlenici imaju priliku preuzeti i pozicije u drugim državama ili Lidlovoj centrali u Njemačkoj.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio