Lagerfeld 150 milijuna funti i nekretnine ostavlja MAČKI

Datum objave: 20.02.2019   Broj čitanja: 511
Ubrzo nakon smrti velikana modne industrije, Karla Lagerfelda, povela se tema oko njegovog nasljedstva.
Lagerfeld 150 milijuna funti i nekretnine ostavlja MAČKI

 

Prema informacijama do kojih su došli mediji u Francuskoj, bogatstvo Chanelovog kreatora procjenjuje se na preko 150 milijuna britanskih funti (oko 337 milijuna maraka), a u tu cifru nisu uključene njegove brojne nekretnine. Iako su mnogi smatrali kako će nakon smrti velikog dizajnera, njegovo bogatstvo pripasti njegovom desetogodišnjem kumčetu, Hudsonu Kroenigu, mediji u Francuskoj tvrde da je slavni dizajner još prije nekoliko mjeseci sastavio testament u kojem je kao glavnog nasljednika naveo svog kućnog ljubimca, mačku po imenu Choupette.

 

Upravo je ova mačka bila njegov glavni motiv kada je dizajnirao neke od svojih najboljih kreacija, a jednom prilikom je čak izjavio da je jako zaljubljen u svoju mačku, i dodao, da bi najviše volio kada bi mu zakon dozvolio da je vjenča.

 

-Još uvijek ne postoji brak između ljudi i životinja, zasad. Nikad nisam mislio ću se tako zaljubiti u mačku- svojevremeno je izjavio Lagerfeld, što je šokiralo mnoge.

 

Iako mnogi njegovu ideju smatraju bizarnom, ubućeni u Lagerfeldov rad tvrde kako je mačka Choupette jako bogata i bez nasljedstva, budući da ju je Lagerfeld često koristio u brojnim kampanjama koje su mu tada donijele dodatnu zaradu u visini od 2,5 milijuna dolara.

 

Choupette ima i svoj Instagram profil gdje je prati 201 tisuća ljudi.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio