MUP-u PAO SUSTAV - Totalni kaos na granici

Datum objave: 22.02.2019   Broj čitanja: 303
Kolone vozila na graničnim prijelazima s BiH rezultat su pada sustava MUP-a zbog kojeg ne mogu propuštati ni ljude ni vozila..
MUP-u PAO SUSTAV - Totalni kaos na granici

 

Zbog pada sustava za provjeru biometrijskih dokumenata na većini graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske trenutačno je obustavljen promet i formiraju se duge kolone vozila. Riječ je o prijelazima Izačić, Orašje, Šamac, Brčko, Brod, Velika Kladuša, Kostajnica, Kozarska Dubica, Donja Gradina, Gradiška i Doljani.

 

Klix.ba piše kako su iz sektora za granicu MUP-a Republike Hrvatske pojasnili da je došlo do kvara i da ekipe rade na njegovu otklanjanju.
“Radimo sve da što prije uspostavimo sustav. Putnici se moraju zabilježiti jer je Hrvatska članica Europska unije. Dajemo sve od sebe”, poručili su iz policije.

 

Isto su potvrdili i s druge strane granice. “Usljed pada sustava graničnih provjera Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske danas od 10.30 sati u različitim intervalima onemogućen je ili znatno usporen promet za osobe i vozila preko međunarodnih graničnih prijelaza”, potvrdila je glasnogovornica GP BiH Sanela Dujković.

 

Da se očekuju čekanja na granicama objavili su i iz HAK-a, prenosi Net.hr.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • grude22.02.2019 16:07 sati
    na gorici svako malo crkne računalo... i sutav.... pa nikom ništa
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio