+18: Karačićka vrućim fotografijama smirila vjetar u BiH

Datum objave: 23.02.2019   Broj čitanja: 800
Na ovim minusima, Dnevni Avaz objavio je nešto zapaljivo, a radi se o fotografijama Melly Karačić, modela i plesačice iz Sarajeva.
+18: Karačićka vrućim fotografijama smirila vjetar u BiH

 

Njene fotografije krasile su brojne magazine u okruženju koji promoviraju žensku ljepotu, a okušala se i kao glumica u videospotovima "Dok mirno spavaš" Katarine Grujić i "Mala voli život" na pjesmu koju izvode Tamara Radmilović Tacca i MC Damiro. Kao suradnik slovenske televizije Arena, pokazala je i izuzetne voditeljske sposobnosti.

 

Ljepote kojima ju je obdarila majka priroda širom joj otvaraju vrata koja vode do uspjeha.

 

Ne libi se sa sebe zbaciti i posljednju krpicu. No to je, neminovno, dovodi na udar onih koji bi se rado uvukli u njeno srce. - Moje dosadašnje fotografije na kojima sam oskudno ili nikako odjevena donijele su mi dosta dobrih poslovnih angažmana, ali i vrlo nezgodnih provokacija manijaka i raznih pohotnika koji ženu vide samo kao seksualni objekt.

Nevjerojatno je to koliko ima onih koji se motaju oko mene, a koji se žele uvući u moje srce. No, malo tko može pronaći ključić da otvori njegova vrata i u njemu zauzme željeno mjesto - poručila je Melly.

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ja23.02.2019 18:17 sati
    😯
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio