Učenicima srednjih i osnovnih škola prezentiran projekt Mostar EPK 2024

Datum objave: 26.02.2019   Broj čitanja: 140
Prezentacija je organizirana u suradnji sa Sajmom srednjih i osnovnih škola Mostara.
Učenicima srednjih i osnovnih škola prezentiran projekt Mostar EPK 2024


Članovi Tima Mostar 2024 Adela Lerić i Mirko Božić učenicima srednjih i osnovnih škola Mostara održali su danas u Centru za kulturu prezentaciju projekta Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024. godine.

 

Prezentacija je organizirana u suradnji sa Sajmom srednjih i osnovnih škola Mostara. Ovogodišnji Sajam bit će upravo u duhu EPK, odnosno tema istraživanja mješovitih timova učenika srednjih i osnovnih škola bit će "Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024. godine".

 

Sajam se realizira već osmu godinu s osnovnim ciljem promoviranja suradnje i komunikacije te predstavljanja ponude srednjoškolskog obrazovanja u Gradu Mostaru.

 

Organizira se u partnerstvu Grada Mostara, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNK/Ž, Vijeća mladih Grada Mostara i Vijeća učenika srednjih škola Grada Mostara u suradnji sa Zavodom za školstvo, Pedagoškim zavodom, srednjim i osnovnim školama, Asocijacijom poduzetnika Hercegovine i GIZ-om - Njemačkim društvom za međunarodnu suradnju, a uz potporu mostarskoga ureda Misije OSCE-a.

 

Učenicima srednjih i osnovnih škola prezentiran projekt Mostar EPK 2024
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio