Krađa tijela novorođenčeta u RH otišla u zastaru! Nitko nije odgovarao

Datum objave: 03.03.2019   Broj čitanja: 207
Prije 18 godina u mjestu Gornja Rijeka u Koprivničko-križevačkoj županiji jedan je slučaj potresao mjestašce.
Krađa tijela novorođenčeta u RH otišla u zastaru! Nitko nije odgovarao

 

U noći 11. na 12. ožujka 2001. godine na lokalnom groblju, netko je raskopao grob i ukrao novorođenče iz lijesa koje je nekoliko dana prije bilo sahranjeno, pišu Vijesti.hr. 

 

Slučaj s kojim šira javnost i nije pretjerano upoznata, šokirao je kako mještane tako i istražitelje. Počele su priče po selu koja je svaka na svoj način potkrepljivala ono što je željela.

 

- U to se vrijeme dosta pričalo o sotonizmu i crnoj magiji. Čak smo imali i neka saznanja o obredima crnih misa koje su se provodile ne samo na području naše Policijske uprave već i susjednih. Nismo htjeli da nam promakne niti jedan trag, niti jedna mogućnost ako je moglo pomoći pri rješavanju slučaja - rekao je nedavno tadašnji načelnik PU koprivničko-križevačke.

 

Više od 180 obavijesnih razgovora sa preko 125 alibija nije dovelo nigdje. Osim toga, policija je istražila 42 osobe, izvršila desetke poligrafskih testiranja te stotine daktilografskih i DNK vještačenja. Nijedno od njih nije dovelo do počinitelja. Slučaj koji je kvalificiran kao povreda mira pokojnika ušao je u zastaru.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio