GRUDE: Što ograda radi kod zgrade stare policije? Ne znamo

Datum objave: 06.03.2019   Broj čitanja: 1020
Zgrada stare policije u središtu općine Grude, osim što je opasna po život, ruglo je koje narušava urbanu zonu središta, a uz to i zbunjuje žitelje ove općine.
GRUDE: Što ograda radi kod zgrade stare policije? Ne znamo

 

Naime, zgrada je u poslijeratnom vremenu prešla u vlasništvo Zapadnohercegovačke županije. Općina Grude ima s njom ideje kako je staviti u funkciju, međutim nema mogućnosti jer je u vlasništvu ZHŽ-a. Onda je općinsko rukovodstvo na zgradu postavilo tablu "opasnost od urušavanja" jer ako se već ne može raditi, onda treba upozoriti brojne koji tim putem prolaze na mogućnost nesreće. Zatim je, kako doznajemo, Županija ogradila zgradu jer planira radove. Međutim, ograda tako stoji danima i prolaznicima je onemogućeno hodanje nogostupom. Znači, smanjena je mogućnost da će nekog pogoditi raspadajući krov, ali je povećana ona da će nekog pokupiti automobil.

 

Uglavnom, ako vam je malo toga jasno, kao što i nama nije puno toga u ovom slučaju jasno, vjerujemo da će se netko oglasiti službenim priopćenjem kako bi se znalo što će na kraju biti sa zgradom, jer trenutno stanje je tragikomično. Na kraju krajeva, u ZHŽ-u je na svim razinama vlasti, od mjesnih zajednica preko općina i gradova do županije, samo HDZ BiH pa bi dobro bilo da vodeći ljudi sjednu i dogovore se.

 

Grude.com

GRUDE: Što ograda radi kod zgrade stare policije? Ne znamo
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Suks06.03.2019 16:44 sati
    Baš će nam kolodvor riješit probleme. Ionako se putuje u jednom smjeru koga ćeš zaposlit. Ljubo ima rezultate i samo neka nastavi oštro. Samo je plitka pamet nekih HDZ-ovaca iz 90-ih godina mogla dopustit da grudska zgrada bude zgrada svih samo ne Gruda
  • ljubo06.03.2019 13:24 sati
    Ljubo napravi kolodvor s tim će se otvoriti broj radnih mjesta i vi cete takodjer isplatiti ulog
  • prolaznik06.03.2019 11:47 sati
    odlična inicijativa, ko god oće da je radi samo nek je radi ili ćemo je zapalit pa neće bit ničija
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio