Policija imala dojavu o pljački, uhićenje trojke rješava još četiri kaznena djela

Datum objave: 06.03.2019   Broj čitanja: 240
Policija je imala operativna saznanja da će doći do pljačke banke u Mostaru, ali nisu znali koje, obznanjeno je na konferenciji za medije održanoj nakon što je u utorak riješena talačka kriza uhićenjem pljačkaša banke u Mostaru.
Policija imala dojavu o pljački, uhićenje trojke rješava još četiri kaznena djela

Ministar unutarnjih poslova HNŽ-a Slađan Bevanda priznao je da su s razlogom građani, javnost i mediji izražavali zabrinutost zbog sigurnosne situacije u Hercegovačko-neretvanskoj županiji."Situacija je iskočila iz nekih normalnih okvira i s pravom i s razlogom su građani javnost i mediji bili zabrinuti. Više puta sam rekao da policija radi svoj posao odgovorno i sistemski i da će doći rezultati", rekao je Bevanda, prenosi Bljesak.info.Naveo je kako je policija u zadnjih nekoliko dana uspjela riješiti nekoliko djela koja će povući rješavanje još nekoliko kaznenih djela."U posljednjih nekoliko mjeseci smo imali teške krađe, oružane pljačke, razbojništva i ubojstva. Organiziranim radom smo uspjeli razriješiti dosta tih djela i nadam se da će policija uspjeti razriješiti i ostala djela", rekao je Bevanda.

 

Dragan Jelonjić, načelnik PU Mostar, rekao je kako se radi o osobama koje su poznate policiji i imaju dosje te da će se uhićenjem ove tri osobe vjerojatno riješiti još tri ili četiri kaznena djela.

 

Bljesak.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio