Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići organizira Korizmene tribine u Gorici

Datum objave: 07.03.2019   Broj čitanja: 145
Već tradicionalno u korizmeno vrijeme Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići organizira Korizmene tribine u Gorici, kao i humanitarnu akciju za djecu u Majčinu selu u Međugorju.
Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići organizira Korizmene tribine u Gorici


KORIZMENE TRIBINE 2019.:

 

Petak, 15. III. 2019.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Zagledani u Ljubav Raspetu. Tribinu će održati fra Kristian Stipanović, gvardijan i župnik u Imotskom.

 

Petak, 22. III. 2019.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Kako patnja može biti pozitivna! Tribinu će održati s. Dominika Anić, članica Školskih sestara franjevki Provincije Svete obitelji u Mostaru. Trenutačno na službi u Bijelom Polju.

 

Petak, 29. III. 2019.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Kršćani Bliskog istoka - Isusovi zemljaci, i njihova tragična sudbina. Tribinu (s video i foto prezentacijom) će održati đakon o. Livio Tomislav Marijan, kancelar križevačke eparhije.

 

Petak, 5. IV. 2019.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Svjedočanstvo života, ili moj životni put od Australije do Međugorja i Hercegovačke franjevačke provincije. Tribinu će održati fra Anthony Toni Burnside, svećenik fratar na službi u Šuici.

 

Subota, 6. IV. 2019.
U 19 sati u staroj crkvi u Gorici bit će korizmeni koncert: Kada bude Tilo ʼmriti... – pučka korizmena pivana baština Omiša i okolice.
Sudjeluju: Klapa Pasika (župa sv. Mihovila Arkanđela, Kostanje); Pučki pivači (župa sv. Luke Evanđelista, Kučiće); Muška pivačka skupina Cantores Almissum (župa sv. Ivana Nepomuka, Omiš)

 

Bratvoština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva sve na Korizmenu humanitarnu akciju za djecu u Majčinu selu u Međugorju.

 

Pomoć će biti prikupljana od četvrtka 4. travnja do nedjelje 7. travnja 2019. godine u Starom župnom dvoru u Gorici od 18 do 20 sati. Prikupljaju se nekvarljivi prehrambeni proizvodi! Molimo Vas da se odazovete kao i svake godine!

 

Bog Vas blagoslovio!

 

 

Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići organizira Korizmene tribine u Gorici
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio