FOTO: Grude su uz Dinamo! Hrvatska svetinja vratila osmijeh na lice HRVATIMA

Datum objave: 08.03.2019   Broj čitanja: 1049
Maksimir je sinoć gorio, a euforija još nije prestala. Naprotiv, kako se bude približavao idući četvrtak i bitka za jedan od najvećih uspjeha u povijesti Dinama, ako se izuzme slavna 1967. godina, onda će euforija dolaziti do usijanja.
FOTO: Grude su uz Dinamo! Hrvatska svetinja vratila osmijeh na lice HRVATIMA

 

Naime, u prvoj utakmici osmine finala Europske lige Dinamo je na svom terenu savladao Benficu rezultatom 1:0.

 

Rezultat je mogao biti još veći, ali za propuštenim šansama ne treba žaliti. Sad se treba okrenuti Portugalu i pokušaju pisanja nove stranice u Dinamovoj povijesti. Već sinoć, Dinamo je hrvatskom nogometu osigurao dva mjesta u Ligi prvaka od sezone 2020./2021. Sad je na korak od četvrtfinala drugog najpopularnijeg nogometnog, klupskog natjecanja na svijetu.

 

Na Maksimiru je sinoć bilo i mnoštvo Gruđana koji su ovjekovječili trenutke povijesti. "Bjelica je bio odmah ispod nas, ovo je bila čarobna noć koju ćemo zauvijek pamtiti", napisala nam je mlađa ekipa grudskih Bad Blue Boysa koji su sve obveze stavili na stranu da bi uživali u jednom od svijetlih trenutaka u povijesti hrvatskog nogometa.

 

Košulja plava, taj bezvremenski i odjevni i glazbeni hit, ponovno je u modi. Dinamove majice nose klinci iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Hrvatska svetinja vratila je osmijeh na lice svima! U Zagreb se ponovno ide s ponosom zbog hrvatskog sporta!

 

Hvala reprezentaciji, hvala Dinamu, HVALA HRVATIMA!

 

 

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • steve08.03.2019 13:50 sati
    naše ere svaka im čast
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio