Prešao igricu! Lopov uvjeravao policajce da je Andrej Ševčenko

Datum objave: 09.03.2019   Broj čitanja: 297
Nakon što je u BiH diler kazao policajcima da je 6 kilograma droge sa sobom nosio za osobnu upotrebu, uz oružje, lopov u Italiji koji dan kasnije ponovno je nadmašio inteligenciju kriminalaca.
Prešao igricu! Lopov uvjeravao policajce da je Andrej Ševčenko

 

Naime, malo mjesto od 27 tisuća stanovnika, Boscoreale pokraj Napulja, podignulo se na noge zbog nepoznatog lopova koji je danima krao solarne panele s kuća. Policija je intenzivno tragala za njim, a onda ga je konačno uspjela uhititi kada ga je pronašla pijanog u jednoj od kuća koju je planirao opljačkati.

 

U pitanju je poljski državljanin, koji je već neko vrijeme harao i pljačkao po talijanskom jugu, a tijekom uhićenja nije se opirao, ali se pokušao izvući na urnebesan način.

 

"Ja sam Andrej Ševčenko, zar me ne prepoznajete?" upitao je 40-godišnji Poljak talijanske policajce, predstavivši se kao legendarni napadač Milana i sadašnji izbornik Ukrajine. I nije odustajao od svojih uvjeravanja.

 

No u cijelom svijetu, a kamoli na Apeninima, svi itekako dobro znaju tko je i kako izgleda nezaboravni Ševa pa su policajci odveli lopova u stanicu, gdje su otkrili identitet Poljaka i pokrenuli postupak protiv njega.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio