Nelegitimni Komšić izabrao Martinu Mlinarević za veleposlanicu u Češkoj

Datum objave: 11.03.2019   Broj čitanja: 2033
Književnica Martina Mlinarević predložena je za veleposlanicu BiH u Republici Češkoj, a njeno službeno imenovanje se očekuje na narednoj sjednici Predsjedništva BiH.
Nelegitimni Komšić izabrao Martinu Mlinarević za veleposlanicu u Češkoj

 

Kako saznaje Klix.ba prijedlog za imenovanje Mlinarević za veleposlanicu u Pragu uputio je nelegitimni član Predsjedništva BiH Željko Komšić, predsjednik Demokratske fronte čime je književnica praktički ušla u kvotu stranke koja godinama vodi antihrvatsku kampanju.

 

Književnica i nekadašnja novinarka je, kako se saznaje pristala na preuzimanje veleposlaničke pozicije, a u međuvremenu je predala potrebnu dokumentaciju.

 

Očekuje se da će biti službeno imenovana na narednoj sjednici Predsjedništva BiH.

 

Podsjetimo, nakon formiranja novog saziva Predsjedništva smijenjen je određeni broj veleposlanika BiH u svijetu, među kojima i onaj u Republici Češkoj, kojeg će uskoro zamijeniti ova književnica.

 

Zanimljivo je da je na to mjesto u mandatu Dragana Čovića trebao biti imenovan hrvatski aktivist i novinar Ivan Šušnjar međutim njegovo imenovanje je drvljem i kamenjem obustavljeno.

 

Mlinarevićki se, očito, vrijeđanje legitimnih hrvatskih kadrova u BiH itekako isplatilo.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Horuk12.03.2019 12:24 sati
    Ostavila svog muža, našla ljubavnika sa ženom i djecom, uništila dvije obitelji. Milina
  • eifel12.03.2019 10:58 sati
    Točno je da Martina u svojim tekstovima iznosi sve negativnosti i svoje gađenje na primitivizam, zaostalost, zajedljivost, pakost, ljubomoru, gluposti ... i štošta još, a što se tu nađu i poneki funkcioneri, to nije niti može biti njen problem, a niti dovoljno da ju se optuži za ono što ju Vi optužiste. Nije to osoba koja treba biti obilježena na taj način. To što g Komšić nije trebao biti izabran, to nema, ili makar ne bi trebalo imati veze sa njom.Preispitajte se malo!
  • Ja12.03.2019 10:13 sati
    Naravno od Komšića izabrana jer nekako mi se čini da piše protiv Hrv.naroda tako njoj se isplatilo, iako mi je i žao što je sve snašlo u životu al nekim ljudima je bilo i gore pa ne filozofiraju toliko al eto njeno filozofiranje se njoj isplatilo tako sretno na budućem poslu.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio