Đaković: Od čovjeka iz Gruda sam kupio auto!

Datum objave: 14.03.2019   Broj čitanja: 1517
Bh. novinar Mato Đaković je u izjavi za Klix.ba reagirao na navode Žurnala koji ga dovode u vezu s vrbovanjem pripadnika selefijskog pokreta iz BiH za prenošenje oružja i eksploziva u mesdžide na području Zeničko-dobojske županije, a po nalogu obavještajaca i diplomata iz Hrvatske na čelu s Ivanom Bandićem, hrvatskim konzulom u Tuzli koji je, prema pisanju očito smiješnih novinarskih likova, označen kao šef selefija u BiH.
Đaković: Od čovjeka iz Gruda sam kupio auto!


"Ovo može smisliti samo bolestan um. Povezati mene s terorizmom je toliko bolesno da mi tako samo stavljaju metu na glavu. Ja nikakve veze nemam ni s terorizmom ni sa SOA-om ni sa selom Dubnica koje mi je blizu Tuzli, ali ne znam ni gdje je. Ne mogu da shvatim. Ovo je velika stvar. Kako je moguće da Tužilaštvo ne zna za ovo? U kojoj mi državi živimo? Da je ovo istina, ja bih danas trebao biti u zatvoru. Ne mogu da shvatim zašto se netko tako igra tuđim životima, bez ikakve potrebe. Mogu da naslutim koji je interes, ali ne mogu da shvatim", rekao je Đaković za Klix.

 

Naveo je da je poslao demanti Žurnalu preko odvjetnika te da će nakon toga tužiti Avdu Avdića i Dragana Mektića.

 

"Tražit ću svoju satisfakciju na sudu. Pa ja imam prijatelje, imam obitelj. Lakše bi mi bilo da su me povezali s drogom. Možda to rade zato što živim u Banjoj Luci. Ali, izvinite, i Banja Luka je moja država. Ja tako mislim i shvaćam ovu državu", istaknuo je Đaković.

 

On je prokomentirao i navode u navedenom tekstu o tome da mu je hrvatski konzul Ivan Bandić iz Gruda, za kojeg se u tom tekstu tvrdi da je bio glavni koordinator ovih aktivnosti, dao na raspolaganje i službeni BMW.

 

"Ja sam 11. siječnja kupio auto od čovjeka koji se zove Ivan Bandić i koji je konzul u Tuzli, nisam ga kupio od Hrvatskog konzulata, već od privatne osobe, za što imam notarski zapis od notara u Tuzli. Tek sam 8. ožujka dobio obračun poreza i carine iz direkcije u Sarajevu i tog istog dana sam to platio. Plavih tablica više nema, jer su se stekli uvjeti da ih promijenim, jer je auto postao moj. Ne mogu da razumijem kolegu Avdu Avdića koji je bio prisluškivan u slučaju 'Živko Budimir' kada se čitav novinarski svijet digao na noge. Ne mogu da razumijem da on meni sada ovo radi", kazao je Đaković.

 

Podsjetimo, o Avdi Avdiću dovoljno govori činjenica da mu je Živko Budimir diktirao kako će raditi dok je on bio urednik programa na Federalnoj televiziji, te je po tome bio politički poslušnik. Zatim je dobio otkaz i otišao na Žurnal preko kojeg udara uglavnom po Hrvatima u BiH, a čiji je sad poslušnik može se samo pretpostaviti.

 

Povezane vijesti:https://www.grude.com/clanak/?i=99334&ovo-je-prica-godine-grudjanin-ivan-je-sef-selefijskog-pokreta-u-bih

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio