MUP ŽZH-a prodaje rabljena vozila, a u ponudi i pauk iz 1979.

Datum objave: 16.03.2019   Broj čitanja: 303
MUP Županije Zapadnohercegovačke objavio je Javni poziv za prodaju svojih službenih motornih vozila metodom javnog nadmetanja.
MUP ŽZH-a prodaje rabljena vozila, a u ponudi i pauk iz 1979.


U ponudi je 10 vozila, a od toga devet u kategoriji osobnih automobila i jedan 'pauk'. Istaknute cijene vozila su od 1.200, do 3.000 maraka. Najstarije vozilo je spomenuti pauk, iz 1979. godine, a ostali ponuđeni automobili stari su između 21 i 12 godina.

 

Javni poziv objavljen je na temelju Odluke Vlade Županije Zapadnohercegovačke o odobravanju prodaje službenih motornih vozila Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, a Povjerenstvo za prodaju službenih motornih vozila odobrilo je ovu odluku.

 

Javna prodaja vozila održat će se u Gradskoj vijećnici Ljubuški (Vukovarska ulica bb) u utorak, 26. ožujka, s početkom u 9 sati. Pravo sudjelovanja u postupku javnog nadmetanja imaju sve pravne i fizičke osobe. Taj dan, od 9 sati pristupa se zaprimanju jamčevine za svako pojedinačno vozilo, i to u iznosu od 10 posto od početne cijene vozila i ponuda.

 

Ponuda koja se nudi mora biti čitko napisana. Troškove prijenosa vlasništva, transporta, kao i ostale troškove u skladu sa zakonskim propisima plaća kupac.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio