Ovo je sve! Bosanac htio vratit ženu pa ga upucali, a onda je pao na bombu...

Datum objave: 21.03.2019   Broj čitanja: 620
Kad čovjek biva upucan, pa ostane bez noge aktiviravši bombu slučajno, a onda padne i u komu, liječnici ga otpišu i preživi, ne znamo kako to sve opisati, ali da je urnebesno, u svakom slučaju je.
Ovo je sve!  Bosanac htio vratit ženu pa ga upucali, a onda je pao na bombu...

 

Da je u ljubavi i ratu sve dopušteno doslovno je shvatio nesretni Razim Subašić. Ovaj Gradaččanin se posvađao sa suprugom Đulbom, a zatim je krenula sva nevolja.

 

Žena je, kako obično biva u suvremenim brakovima, odselila kod svojih.

 

Onda je 1. ožujka Razim krenuo kod Đulbinih, porazgovarati s njima i vratiti ženu. Međutim, njen otac ga je otjerao.

 

Razim je, ako smo dobro shvatili Avazovo prepričavanje priče tad aktivirao prvu bombu kako bi poplašio obitelj od supruge.

 

Kazao je kasnije da je bio izrevoltiran i ljut, ali da nije imao namjeru nikog povrijediti.

 

E onda, kreće nova drama. Đulbin otac, što je i logično, ne zna da bombaš Razim nije imao namjeru nikog povrijediti, a ni ozlijediti valjda, pa zove policiju. Razim bježi u šumu. A kako ni policajci ne znaju da Razim nema namjeru nikog povrijediti (niti ozlijediti) oni pucaju na njega. Međutim, ne pucaju samo policajci, kako tvrdi Razim, netko puca i iz lovačke kuće u Brdu. Upucan je u grudni koš i nogu.

 

I kako nevolja ne dolazi sama od sebe, u tom trenutku mu ispada druga bomba koju je imao, te se ona aktivirala i bacila ga u komu. U cijeloj toj priči ostao je i bez noge, pišu Grude.com.

 

Nesretnom ili možda i sretnom Razinu biti će suđenje, međutim ako se uzme u obzir da su ga i liječnici otpisali onda i nije sve tako loše. Hoće li se supruga Đulka vratiti svom Rambu nakon ovakvog kaosa ostaje za vidjeti, ali ništa nije isključeno, a u ljubavi i u ratu, ne kaže se džabe, sve je dopušteno.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio