Liječnici su učinili sve što je u njihovoj moći! Život bebe i dalje ugrožen

Datum objave: 23.03.2019   Broj čitanja: 352
Protiv 45-godišnjeg oca jednomjesečne djevojčice i vlasnika argentinske doge koja je tu djevojčicu ugrizla, bit će podnesena kaznena prijava zbog povrede djetetovih prava. Djevojčica je operirana u Klinici za dječje bolesti Zagreb, a o njenom stanju za Media servis govori ravnatelj bolnice Goran Roić.
Liječnici su učinili sve što je u njihovoj moći! Život bebe i dalje ugrožen

 

"Takva vrsta ozljeda i takva težina ozljeda, dakle moždanih osjetljivih struktura u vrlo ranoj dječjoj dobi - to su životno ugrožavajuće ozljede.

 

Međutim, vrlo je rana faza, postoperativno nije prošlo ni 24 sata od neurokirurškog zahvata, tako da su bilo kakve prognoze su nezahvalne i nemoguće, ali medicinski je sve poduzeto što je u našoj moći", rekao je ravnatelj Roić.

 

Podsjetimo, napad se dogodio sinoć u Repašu, nedaleko od Koprivnice, a pas pasmine Dogo Argentino je jednomjesečnu bebu izgrizao po glavi. Prema informacijama koje se doznaju iz policije, nesretno dijete pas je izgrizao u spavaćoj sobi. Policijska istraga i dalje traje. Prema informacijama do kojih je došao Index, dijete pripada paru iz Repaša koji ima tri psa. Prema tim informacijama, par ima tri svoja pasa među kojima je i mužjak Doge kojeg je kupio otac djeteta, a do napada je došlo kada je dijete zaplakalo iz krevetića, a taj je pas dijete onda počeo gristi.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio