Četnici daju 60 tisuća eura za glavu Nihada Aličkovića! Predsjednik AntiDaytona u šoku

Datum objave: 24.03.2019   Broj čitanja: 309
Zbog napada na Aleksandra Vučića 2015. godine u Srebrenici, u centru u Potočarima, na godišnjicu masakra, organizacija "Četnički pokret" kao krivca je označila Nihada Aličkovića, predsjednika AntiDayton pokreta.
Četnici daju 60 tisuća eura za glavu Nihada Aličkovića! Predsjednik AntiDaytona u šoku

 

Iako se on izjasnio da nema veze s napadom, članovi ove organizacije su prema pisanju srbijanskog Kurira za privođenje Aličkovića pripremili čak 60 tisuća eura. Navodno ga ne žele ubiti nego privesti tzv. četničkom prijekom sudu.

 

"Svakako planiram kompletan ovaj slučaj prijaviti svim sigurnosnim agencijama u BiH. Ponavljam da je meni ugrožena sigurnost, a ne želim razmišljati je li ovo zastrašivanje ili je zaista smišljeno. Ovo je otvoreni poziv na ubojstvo i smatram da je ovo presedan u novinarstvu da netko na ovakav način iskoristi javni prostor kako bi pozivao na nečije ubojstvo. Kurir je poznat po tome, ali je ovim potezom otišao korak dalje. Ako se tvrdnje Kurira ispostave kao točne i ako se dokaže kako to nisu neke od njihovih fantazija, ide kaznena prijava i protiv Srpskog četničkog pokreta", istaknuo je Aličković.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio