Sejo Kalač ukrao mobitel u Zagrebu

Datum objave: 25.03.2019   Broj čitanja: 873
Sejo Kalač uhvaćen je kako krade mobilni telefon, i to na crpki u Zagrebu! Taj čin zabilježila je kamera, a naša redakcija je došla u posjed ekskluzivne snimke.
Sejo Kalač ukrao mobitel u Zagrebu

 

Na njemu se jasno vidi kako dečko koji je bio ispred pjevača ostavlja svoj mobilni telefon na pultu dok uredno plaća sokove.

 

Kada je izmirio račun i uzeo kusur, mladić uzima svoje namirnice i odlazi, a zaboravlja svoj mobilni. Na red za blagajnu stiže i Sejo Kalač. Pjevač prvo ostavlja pivo ispred prodavačice, zatim rukom pomjera taj telefon koji je prethodni kupac zaboravio, a potom vadi novčanik da plati limenke s pivom. Dok se raskusurao sa zaposlenom ženom na crpki, on je promotrio kako i da mazne uređaj, piše Kurir. Nakon što je platio račun, pjevač je uzeo svoje alkoholno piće, ali i tuđi mobilni telefon! Nekoliko minuta je prošlo dok je Kalač plaćao i za to vrijeme se mladić nije vratio po svoj uređaj. Folker je to iskoristio, pa je sa sobom odnio mobilni.

 

Kurir podsjeća da je lako moguće da je Kalač zbog razuzdanog života, lakih žena i alkohola, a sumnja se i droga, pred bankrotom. S obzirom na video kojeg je objavio Kurir, sunovrat karijere je u tijeku.

 

Grude.com/Kurir

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio