Komšićev novi savjetnik 'Čedo Ciganče'! Šešeljev vojnik u Vukovaru

Datum objave: 27.03.2019   Broj čitanja: 470
Nelegitimni član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić sastao se s predsjednikom Liberalno-demokratske partije Srbije Čedomirom Čedom Jovanovićem, Šešeljevim ratnim dobrovoljcem iz vremena četničkog orgijanja po Vukovaru poznatom po ratnom nadimku Ciganče.
Komšićev novi savjetnik 'Čedo Ciganče'! Šešeljev vojnik u Vukovaru

 

Nelegitimni Komšić ga je tom prilikom imenovao za savjetnika.

 

Radi se o jednom od najkontroverznijih srbijanskih političara koji ima milijune, jahte, džipove, bijesne aute i drugu vrijednu imovinu, no podrijetlo je nemoguće otkriti pisao je svojevremeno Kurir.

 

Dovodilo ga se i u vezu sa Zemunskim klanom, a Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka Legije govorio je kako je viđao Jovanovića često u kući šefa zemunaca Dušana Spasojevića Šiptara.

 

I drugi srbijanski dužnosnici iz tog vremena tvrde da su u toj kući viđali Jovanovića, a načelnik BIA-e Milorad Bracanović tvrdio je i da postoje kompromitirajuće fotografije na kojima Čedo Jovanović šmrče kokain.

 

Boris Tadić, bivši predsjednik Srbije poručio mu je ironično prije godinu i pol dana da je njemu pametno bilo posjećivati Đinđićeve ubojice.

 

 Bio je i na popisu onih koje Zemunci planiraju likvidirati pa očito da prijateljstvo nije potrajalo.

 

Zanimljivo je da prema imovinskoj kartici savjetnig nelegitimnog Komšića nema ni nekretnine, ni automobile, ni ušteđevinu... a sve ovo gore navedeno ne može se pročitati ni na jednom bošnjačkom portalu, iako su informacije provjerene u srbijanskim medijima.

 

S kim si takav si, kaže stara izreka tako da od nelegitimnog člana Predsjedništva ništa ne iznenađuje.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio