Thompson i 'Humane zvijezde Hrvatske' zajedno na humanitarno nogometnom spektaklu 'Šujica 2019'

Datum objave: 28.03.2019   Broj čitanja: 209
Humane zvijezde dolaze predvođene Vlaovićem, Živkovićem, Stanićem, Bićanićem, a očekuje se dolazak legendarnih igrača..
Thompson i 'Humane zvijezde Hrvatske' zajedno na humanitarno nogometnom spektaklu 'Šujica 2019'


Zaklada „dr. Franjo Nevistić" iz Zagreba već dulji niz godina djeluje kroz raznovrsne humanitarne aktivnosti u cilju doprinosa kvaliteti života u pojedinim krajevima u Herceg Bosni, a posebno u Šujici, Općina Tomislavgrad - lijepom hrvatskom mjestu smještenom uz rijeku Šujicu, omeđenom Kupresom, Livnom i Tomislavgradom .

 

U proteklih nekoliko godina zajedničkim humanitarnim akcijama Zaklada „dr. Franjo Nevistić" iz Zagreba uz veliku pomoć dobročinitelja postigli su vidljive rezultati: izgrađeno je malonogometno igralište, obnovljena je sportska dvorana i uređena Internet učionica u OŠ u Šujici, u tijeku su radovi obnove hrvatskog doma „Stjepan Radić" u Šujici, te su nastavljene i druge vrste pomoći kulturnim, vjerskim, sportskim i drugim institucijama i potrebitim mještanima u Šujici.

 

Humane zvijezde dolaze predvođene Vlaovićem, Živkovićem, Stanićem, Bićanićem, a očekuje se dolazak legendarnih igrača poput Blaža Sliškovića i Ivice Šurjaka, kao i glazbenika i glumaca: Mate Bulića, Slavena Knezovića „Grofa“ i drugih poznatih imena iz sportskog, kulturnog i javnog života.

 

Ove godine, četvrti put za redom, Zaklada nastavlja sa organizacijom Humanitarno nogometno glazbenog spektakla.

 

Humanitarni nogometno glazbeni spektakl, ove se godine, održava 09.08.2019., naravno u Šujici, pod pokroviteljstvom generalnog sponzora EKO STRIDON d.o.o. iz Tomislavgrada, a program ostaje isti kao i proteklih godina:

 

- nogometni turnir na stadionu NK Šujica na kojem će, uz lokalnu ekipu Veterane Šujice sudjelovati i „Humane zvijezde" (naši Vatreni, glumci, pjevači), ekipa Reprezentacije svećenika Hrvatske, te Reprezentacija Herceg-bosanske županije & prijatelji (nogometaši, političari, liječnici...) koje su već nebrojeno puta dokazale humanost i solidarnost sa svojim narodom.

 

Gost večeri Marko Perković Thompson
Nakon nogometnog djela natjecanja i proglašenja pobjednika očekuje nas veliki koncert hrvatske glazbene ikone, Marka Perkovića Thompsona.

 

Sasvim je sigurno da će stadion u Šujici biti premalen, da primi sve fanove Thompsona, koji žele da dođu na njegov koncert, stoga vas pozivamo da na vrijeme osigurate svoje ulaznice, koje će se uskoro naći u prodaji.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio